Michael Saylor Açıklamaları ile Bitcoin İçin Boğa Bayrağını Göndere Çekti!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yazılım şirketi MicroStrategy’nin kurucusu Michael Saylor, Bitcoin (BTC) hakkında olumlu açıklamalarda bulunurken spot ETF başvurularının boğa faktörü olduğunu söyledi.

Michael Saylor 23 Haziran tarihinde yayınlanan röportajında, Bitcoin hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Saylor, Bitcoin’in yakın zamanda 4 başkan adayı tarafından desteklendiğini bunun yanı sıra kamu ve sivil toplumun birçok kesiminden destek aldığını dile getirdi:

BlackRock, Fidelty, Citadel, Charles Schwab, Banco Santander ve Deustche Bank hepsi bu hafta Bitcoin’i desteklediğini açıkladı… Bütün Wall Street şirketleri ve ana akım yatırımcılar bu yeni varlık sınıfının arkasında yer almaya başladı.

Saylor arkasındaki destekle Bitcoin’in “de facto” emtia statüsünü kazandığını bildirirken geleceğin Bitcoin destekçileri için olumlu birçok sonuç barındırdığını ve diğer varlıklar için bir merkez noktası görevi görebileceğini vurguladı.

Yakın zamanda BlackRock, Valkyrie, WisdomTree ve Invesco’nun yaptığı spot Bitcoin ETF başvurularına dikkat çeken Saylor, bu durumun Bitcoin için güçlü bir boğa faktörü olduğunu ve muhtemelen önümüzdeki 12 ayın yüksek karlılık barındıracağını belirtti.

Kurucu, özellikle yakın zamanda kurumsal yatırımcıların piyasaya girişi ile statüsünü sağlamlaştıran Bitcoin’in gelecekteki potansiyel karlılığı ile toplumun refahını artırabilmek ve kendi kendilerine yetebilirliklerini pekiştirmek amacıyla ekonomik bir güçlendirme aracı olarak kullanılabileceğini dile getirdi.

Öte yandan kurucu, kurumsal yatırımcıların girişinin hızlanması için regülatif bir çerçeve beklendiğinin bu noktada hangi varlıkların emtia hangi varlıkların menkul kıymet olduğuna dair kesin bir mevzuata ihtiyaç olduğunun altını çizdi.

Yatırımcıların regülasyona ve piyasada yeterli likidite bulunduğuna dair inançlarını pekiştirmeye ihtiyacı olduğunu ifade eden kurucu, doğru regülasyonla bunların mümkün kılınabileceğine dikkat çekti.

Michael Saylor Açıklamaları ile Bitcoin İçin Boğa Bayrağını Göndere Çekti! isimli makale Hasan Küçük tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Michael Saylor Açıklamaları ile Bitcoin İçin Boğa Bayrağını Göndere Çekti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!