Fenomen Analist Bitcoin İçin Mevcut Formasyonu Çizdi, Yükselişi İşaret Etti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya fenomeni “Carl From The Moon” Bitcoin (BTC) grafiğinde oluşan formasyona işaret ederek yaklaşık 2 bin dolarlık fiyat artışı yaşanabileceğini öne sürdü.

Carl From The Moon 20 Haziran tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Bitcoin 4 saatlik grafiğinde oluşan Ters Omuz Baş Omuz (TOBO) formasyonuna işaret ederek formasyonun onaylanması halinde Bitcoin’de %7’den fazla bir yükseliş yaşanabileceğini ima etti.

Formasyon kurallarına göre Bitcoin’in 27.200 dolar seviyelerinin üzerinde yapacağı bir kapanışla onaylanacak TOBO, 29.170 dolar seviyelerine kadar ivmeli bir şekilde yükselişi tetikleyebilir.  Ancak fiyatın yaklaşık 27.200 dolar seviyesinde bulunan “boyun” seviyesini kırdıktan sonra yeniden bu seviyeye doğru bir geri çekilme yaşadıktan sonra hedefine doğru gitmesi de ihtimaller dahilinde yer alıyor.

Analistin hedef olarak gösterdiği 29.200 dolarlık hedef bölgesi halihazırda Bitcoin için direnç bölgesi olarak çalışıyor.

Öte yandan fiyatın sağ omuz seviyesi olarak belirlenen 26.255 dolar seviyesini aşağı doğru kırması halinde formasyonun geçersiz olacağına dikkat çekilirken bu senaryoda Bitcoin’in 25.570 – 25.150 dolar seviyeleri arasından destek araması bekleniyor.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %0,8 değer kaybeden Bitcoin, son 24 saat içerisinde %1,1 değer kazanarak yazım itibariyle 26.692 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Fenomen Analist Bitcoin İçin Mevcut Formasyonu Çizdi, Yükselişi İşaret Etti! isimli makale Hasan Küçük tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Fenomen Analist Bitcoin İçin Mevcut Formasyonu Çizdi, Yükselişi İşaret Etti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!