Bitcoin ve Ethereum’daki Yüksek Ücretler Solana’ya Yaradı: Patlama Yaşanıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) ve Bitcoin (BTC) kullanıcıları yüksek işlem ücretleri ile mücadelesine devam ederken Solana (SOL) ağı kullanıcılarında artış gözlemlendi.

Ethereum ve Bitcoin ağında gerçekleşen işlem ücretleri mevcut durumda yüksek seyrine devam ederken Solana ağı kullanıcılarında yakın zamanda ivmeli bir artış görüldü. Artışın Etherum ve Bitcoin kullanıcılarının geçişinden kaynaklanmış olabileceği öne sürüldü.

On chain veriler Solana ağında yeni adreslerin son 7 günlük ortalamasının son 1,5 ay içerisinde %185 artış gösterdiğini ortaya koydu. Ağdaki yeni adreslerin son 4 ay içerisinde istikrarlı bir şekilde arttığı kaydedilirken mayıs ayının yeni adres bakımından son dört ayın en yüksek seviyesi olduğunun da altı çizildi.

The Block Research Analisti Rebecca Stevens, yeni adres artışının Ethereum işlem ücretlerinin artmaya başladığı ve kullanıcıların işlem yapmak için başka ağlara yöneldiği mayıs ayının başlarında artış göstermiş gibi göründüğünü ancak son zamanlarda görülen ikinci ivmenin Ethereum’un sorunları ile ilgili olabileceğinin de altını çizdi.

Analist, geçtiğimiz haftalarda Ethereum ağının kısa süreliğine durmasına atıfta bulunarak geçmişte benzer sorunları Solana’nın da yaşadığını ve bu kapsamda Ethereum’un benzer tepkilerle karşılaşabileceğini dile getirdi.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %18,4 değer kaybeden SOL, son 24 saat içerisinde %1,4 düşüş yaşayarak yazım itibariyle 20,57 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Bitcoin ve Ethereum’daki Yüksek Ücretler Solana’ya Yaradı: Patlama Yaşanıyor! isimli makale Hasan Küçük tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin ve Ethereum’daki Yüksek Ücretler Solana’ya Yaradı: Patlama Yaşanıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!