Togg, NFT açık artırmasını erteledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüz dijitalleşme çağında birçok şirket, yeni teknolojileri kendi ekosistemlerine entegre etmek için deyim yerindeyse bir yarış hâlinde. Doğal olarak bu yarışın hızlanması, sektördeki rekabeti de bir o kadar etkiliyor. Otomotiv sektörü nezdinde bakıldığında ise bu rekabetin çok daha farklı alanlara taşındığı görülebiliyor. Sadece araç teknolojileri değil, yapay zeka, 5G, kamera ve makine öğrenmesi gibi birçok teknolojinin kullanıldığı otomotiv sektörünün yeni gözdesi ise blokzinciri diyebiliriz.

Bu alanda aktif olarak çalışmalar yürüten Türkiye’nin yer araç projesi Togg da blokzinciri alanında önemli teknolojiler geliştiriyor. Bu konuda ölçeklenebilirlik odaklı blokzinciri olan Avalanche ile de el sıkışan Togg, yakın zamanda Cumhuriyetin 100. yılında özel NFT koleksiyonunu duyurmuştu. Ancak Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası NFT’lerin açık artırma tarihi ertelenmişti.

Son olarak Togg tarafından yapılan yeni bir basın duyurusuna göre NFT’lerin kullanıcılar ile buluşma tarihi 29 Ekim 2023 olarak güncellendi.

Kamuoyunun bilgisine. pic.twitter.com/3jy84IVcM8

— Togg (@Togg2022) March 8, 2023
Togg, NFT açık artırması 29 Ekim 2023’e erteledi

Her paylaşımı ile merakle bekleyen kullanıcılarını heyecanlandıran Togg, NFT ve blokzincir teknolojileri konusundaki çalışmalarına devam ediyor. Son olarak yakın zamanda Cumhuriyetin 100. yılına özel 2.023 adetten oluşan bir NFT koleksiyonu duyuran Togg, satış tarihini ertelemişti.

Son olarak yapılan basın açıklamasında 29 Ekim 2023 tarihinde NFT’lerin kullanıcılar ile buluşacağı açıklandı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Togg, NFT açık artırmasını erteledi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!