Mt. Gox alacaklılarının geri ödeme yöntemini seçmek için kısa bir süresi kaldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mt. Gox alacaklılarının, feshedilmiş kripto para borsasındaki kayıplarını tazmin etmek ve geri ödeme yöntemini seçmek için 10 Mart’a kadar süreleri bulunuyor.

Alacaklılar, uzun zamandır ulaşamadıkları varlıklarını geri alabilmek için birden fazla yönteme sahipler. 

7 Mart tarihli duyuruda, Mt.Gox mütevellisi Nobuaki Kobayashi, geri ödeme almak için kaydolmayan alacaklılara 10 Mart’a kadar süreleri olduğunu hatırlattı.

Ekim 2022’de meydana getirilen geri ödeme planı, alacaklıların varlıklarını Ocak ayından itibaren alacağını ifade etse de, bu süreç daha sonra iki ay daha ertelenmişti.

Mt.Gox mağdurları, varlıklarına kavuşacakları günü bekliyor

Alacaklılar, toplu ödeme, banka havalesi, fon transfer hizmet sağlayıcısı ve kripto para borsası ile varlıklarını geri alabilme şansına sahip. Analistlere göre kullanıcıların Mt. Gox sebeibyle yaşadığı kayıplar milyar dolarları aşıyor. 

MtGox creditors: are you unsure choosing between Early Lump Sum Payment or waiting for Final Payment? Both are perfectly valid and rational choices, and you should think for yourself and decide what’s best for you.

A few considerations. https://t.co/WkwVcZysRh

— WizSec Bitcoin Research (@wizsecurity) March 2, 2023

Mt. Gox mütevellisi tarafından yapılan güncelleme, alacaklıların 2018’den beri devam eden varlıkları geri alma planlarına ilişkin yapılan son duyuru oldu.

Borsanın en büyük alacaklıları arasında Mt Gox Investment Fund yer alıyor. Yapılan açıklamaya gçre şirket, kaybettiği fonların büyük bir kısmını geri almasına olanak sağlayacak olan bir geri ödeme planını tercih etti. Buna göre yatırım fonu, varlıklarını Eylül ayında almaya başlayacak.

Diğer alacaklıların ise kripto para veya fiat olarak alacakları geri ödemelerin tam olarak ne zaman gerçekleşeceği belirsizliğini koruyor. Analistler, ödemelerin tamamlanmasının birkaç yılı bulabileceğini düşünüyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Mt. Gox alacaklılarının geri ödeme yöntemini seçmek için kısa bir süresi kaldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!