Changpeng Zhao “Vuruldu” söylentilerine açıklık getirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), kısa süre önce attığı bir tweet’te, ABD federal kolluk kuvvetleri tarafından “vurulduğu” ve bunun bir Çin mesajlaşma platformunda “geniş çapta yayıldığı” yönündeki söylentiyi yalanladı.

Changpeng Zhao, “Vuruldu” söylentilerini yalanladı

CZ, geçtiğimiz gün resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Çin mesajlaşma platformu WeChat’te dolaşan ve kendisinin Federal Soruşturma Bürosu (FBI) tarafından “vurulduğunu” iddia eden yanlış spekülasyonlara açıklık getirdi. Buna ek olarak Zhao, Binance ile FBI arasındaki yakın ilişkiyi yinelemiş oldu.

Someone photoshoped this, and it got spread widely on WeChat in china. It says I got shot by the FBI, whom our team work with closely… ‍♂️ 4. pic.twitter.com/2Iz7c1QgA8

— CZ Binance (@cz_binance) March 3, 2023

Binance CEO’su tweet’in sonuna “4” rakamını yazarak 3 Ocak’ta 2023 hedeflerini basitleştirmek için attığı tweet’e gönderme yaptı.

4 rakamı ise FUD (Korku, Belirsizlik ve Şüphe), sahte haberler, saldırılar ve diğer dikkat dağıtıcı unsurları görmezden gelmeyi hatırlatmak üzere listelendi.

Listelenen ilk 3 hedef eğitim ve uyumun yanı sıra ürün ve hizmete odaklanmaktı.

If you sold on someone’s photoshopped fake image, then I feel sorry for you, but not really… https://t.co/pRfC2Jsqz5

— CZ Binance (@cz_binance) March 3, 2023

Söz konusu paylaşılan yalan tweet’te kullanıcı, ekran görüntüsü üzerinde daire içine aldığı metinde “Zhao Changpeng FBI tarafından vurularak öldürüldü [tercüme edildi]” ifadesini kullandı.

İlginizi çekebilir: Binance CEO’sundan Forbes’a yanıt: “Borsaların işleyişini bilmiyorlar”

Metamask güvenlik analisti Harry Denley de konuya ilişkin bir şeyler paylaştı. Denley, CZ hakkında ortaya ayılan bu konuyu, 2017 yılında Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin’in araba kazasında öldüğüne dair yayılan yanlış bir söylentiye benzetti.

Denley, CZ hakkındaki söylentiyi “piyasa manipülasyonu girişiminin 2023 uyarlaması” olarak nitelendirdi ve CZ’nin en son Binance Akıllı Zincir (BSC) blok hash’i ile bir “yaşam kanıtı” yaptığını öne sürdü.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Changpeng Zhao “Vuruldu” söylentilerine açıklık getirdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!