Uniswap’in mobil cüzdan hamlesine Apple’dan onay gelmedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uniswap Labs, kullanıcılara ağ değiştirmek zorunda kalmadan layer 1 ve layer 2 ağlarında swap yapma imkanı tanıyacak yeni bir mobil cüzdan piyasaya sürmeyi planladığını açıkladı.

Uniswap Labs’e göre bu cüzdan, kullanıcıların fiyatları kontrol etmelerine ve Ethereum, Polygon, Arbitrum ve Optimism de dahil olmak üzere çeşitli ağlarda token aramasına olanak sağlayacak. Uniswap Labs, maksimum güvenliği sağlamak için Trail of Bits ile birlikte çalıştı Bununla birlikte hem içe aktarılan hem de yeni meydana getirilen cüzdanların kaynak kelimeleri ve özel anahtarları, Apple’ın cihaz yedeklemelerinden ayrı tutulan güvenli bir yerleşim bölgesi kullanılarak şifrelenecek ve cihazlarda saklanacak. Uniswap ayrıca, kullancıların anahtar cümlelerini bir kağıt kopya ile manuel olarak saklayabileceklerini veya şifreleyip Apple iCloud’da saklayabileceklerini dile getirdi.

1/ Introducing the Uniswap mobile wallet ✨

A completely self-custodial, open-sourced mobile app from the most trusted name in DeFi.

Now available as a limited early release – through Apple TestFlight. pic.twitter.com/NmO8c0bXMs

— Uniswap Labs (@Uniswap) March 3, 2023

App Store sorun çıkarıyor

Uniswap Labs, cüzdan ile ilgili App Store’da sıkıntı yaşadı. Apple daha önce bu tip cüzdanlara onay vermiş olsa da, Uniswap cüzdanının mevcut yapısı sebebiyle Apple tarafından reddedildi.

Uniswap Labs, Apple’ın endişelerine yanıt verdiğini, tüm sorularıyanıtladığını ve yönergelere uygun hareket ettiklerini belirtti. Buna rağmen Apple, lansman için hala yeşil ışık yakmış değil. Sonuç olarak Uniswap Labs, Apple’ın onayını beklerken Testflight kullanıcılarına erken erişim imkanı tanıyor.

Uniswap, yaptığı duyuruda şunları söyledi:

“Apple, lansmanımıza yeşil ışık yakmayaca ve bunun sebebini bilmiyoruz”

Cointelegraph 6 Şubat’ta, Uniswap topluluğu üyelerinin Boba Network’ün Ethereum üzerindeki layer 2 protokolünde Uniswap v3 konuşlandırması lehinde oy kullandığını bildirdi. Bu, Boba Network’ün Uniswap v3’ü konuşlandıran altıncı zincir olacağı anlamına geliyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Uniswap’in mobil cüzdan hamlesine Apple’dan onay gelmedi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!