Ethereum Şangay Güncellemesine Giden Yolda Son Aşama İçin Tarih Belli Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) Şangay güncellemesinin son test aşaması Goerli’nin 14 Mart tarihinde aktif hale getirilmesi ve ana ağ entegrasyonunun nisan ayında tamamlanması planlanıyor.

Ethereum geliştiricisi Tim Beiko yakın tarihli bir paylaşımında, Şangay ana ağ güncellemesine giden yolda atılacak adımlardan bahsetti. Ekibin konu hakkındaki çalışmalarının devam ettiğini belirten Beiko, sıradaki test ağı Goerli için yükseltme tarihinin 14 Mart olabileceğini dile getirdi.

Başlangıçta mart sonunda tamamlanması planlanan Şangay için net tarihler belli olmasa da 14 Mart’ta Goerli test ağındaki yükseltmenin başarılı olması durumunda ana ağ üzerindeki entegrasyonun nisan ayında devreye sokulması bekleniyor.

Her ne kadar bu tarihlerde sapmalar mümkün olsa da şimdiye kadar Şangay’a test ağları konusunda paylaşılan tarihler genellikle tutarlı oldu.

Son olarak 28 Şubat günü Shapella test ağının başarılı bir şekilde hayata geçirilmesinin ardından stake edilmiş Ether’lerin çekilmesi için Goerli ağındaki test işlemleri sağlıklı bir geçiş için büyük önem arz ediyor. Goerli test ağındaki işlemlerden sonra geriye kalan tek şey Ethereum geliştiricilerinin ana ağ için tarih belirlemesi olacak.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Şangay Güncellemesine Giden Yolda Son Aşama İçin Tarih Belli Oldu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!