Goldman Sachs’ın dijital varlık ekibi, yeni işe alımlara açık

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Goldman Sachs’ın dijital varlık ekibi, personel sayısını artırabileceğinin sinyallerini verdi.

Bloomberg’ün haberine göre, Goldman Sachs’ın dijital varlık ekibi iş gücünü artırabileceğini belirtirken, blockchain teknolojisinin piyasaların durumunu iyileştirme potansiyelini vurguladı.

Ekibin önde gelen yöneticilerinden Mathew McDermott, bankacılık devinin blockchain uygulamaları keşfetmeyi desteklemeye devam ettiğini söylerken, dijital varlık ekibinin de uygun olduğu takdirde yeni işe alımlar yapacağını söyledi. 

2020’de görevi aldığında McDermott, yalnızca 4 kişiyle çalışsa da şu anda ekibini 70 kişiye yükseltti. Şirket, geçtiğimiz ay yaklaşık 3.200 personelini işten çıkardı.

Kripto para sektörü, 2022’de iflas skandallarının ardından derin bir kriz yaşadı. Sektör ilk olarak Terra’nın çöküşü ve ardından 3AC gibi şirketlerin de yaşadığı sıkıntılardan oldukça kötü etkilense de asıl darbe FTX’in iflasını açıklamasıyla geldi. O günden beri birçok kripto para şirketi küçülme yoluna gitti. 

Benzer bir biçimde 2022 yılında kripto para değerleri de önemli düşüşler yaşadı. Bitcoin uzun bir süre 20.000 dolar seviyesinin altında işlem gördü. 2023 yılında ise bu tablo biraz olsun tersine döndü. 

McDermott, geçtiğimiz günlrrde dijital yeşil tahvilleri satmak için tokenizasyon platformu GS DAP’ı kullandı. GS DAP, Ethereum ve türevleri gibi halka açık değil tamamen özel bir blockhain’dir. Hong Kong, platformu kullanarak 102 milyon dolar değerinde tahvil satışı gerçekleştirdi.

McDermott, GS DAP’nin türevler, fonlar ve özel sermaye gibi diğer varlıklar için de kullanılabileceğinin sinyallerini verdi.

“Blockchain platformu, yatırımcıların daha fazla verileri görmesine ve dolayısıyla daha fazla şeffaflığa saihp olunmasını sağlar. Bu, fiyatlandırmaların daha doğru yapılmasının önünü açarken aynı zamanda fazla likiditeyi de teşvik edecek. Sonucnda ikincil piyasaya daha fazla yatırımcı gelmesini umuyoruz”

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Goldman Sachs’ın dijital varlık ekibi, yeni işe alımlara açık
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!