Binance Duyurdu: Airdroplar İçin Büyük Kolaylık

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, airdrop programlarına ait detaylı bilgilerin yer aldığı “Airdrop Portalı”nı duyurdu. 

Binance 24 Şubat tarihinde paylaştığı bir blog gönderisinde, airdrop portalının başlatıldığını açıkladı. Tek bir arayüze dahil edilen birçok airdrop projesini kapsayan bu portal gelecekte başlayacak, devam eden ve tamamlanan airdroplara dair detaylı bilgileri içeriyor.

Bu bilgiler arasında airdrop işleminin hangi tarihler arasında gerçekleşeceği, snapshot‘un hangi tarihte alınacağı ve hangi token‘ın airdrop kapsamında olduğu da yer alıyor. Kullanıcılar, Binance cüzdanları üzerinden söz konusu airdrop’a dair kendi katılım paylarını da kontrol edebiliyorlar.

Ekip tarafından yapılan açıklamanın detaylarında portalın düzenli olarak güncellenmeye devam edeceği ve kapsamlı olarak bütün airdrop programlarını içermediği ifade edildi:

Kullanıcılar, bu tek duraklı portal aracılığıyla devam eden airdrop’ların son durumundan haberdar olabilecekler. Binance, Airdrop Portalı’nı düzenli olarak güncellemeye devam edecektir. Sayfanın kapsamlı olmadığını lütfen unutmayın.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Duyurdu: Airdroplar İçin Büyük Kolaylık
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!