FTX Japan, 21 Şubat’tan bu yana 50 milyon dolar çekildiğini açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İflas eden kripto para borsası FTX’in Japonya kolu olan FTX Japan, para çekme işlemlerinin 21 Şubat’ta tekrar başlatılmasının ardından binlerce kişinin borsadan para taşıdığını açıkladı.

FTX Japan, 22 Şubat’ta gerçekleştirdiği duyuruda, FTX Japan ve Liquid Global kullanıcıların, kripto para ve fiat para cinsinden yaklaşık 6,6 milyar yen (yaklaşık 50 milyon dolar) çektiğini açıkladı. Firmaya göre 7026 hesap sahibi, FTX Japan’den Liquid Global’e para aktardı ve kripto varlıkları içeren 5697 işlemin yanı sıra 1947 fiat para işlemi yapıldı.

Şirket, 20 Şubat’ta gerçekleştirdiği açıklamada, kullanucıların para çekmek ve hesap bakiyerlerini onaylamak için bir Liquid Global hesabı gerektiğini söyledi. Para çekme işlemleri, üç ayın ardından 21 Şubat günü başlatıldı. 

「出金・出庫サービスの進捗状況について」を掲載致しました。こちらをご確認ください。https://t.co/dtGj9C0PLV

— FTX Japan (@FTX_JP) February 22, 2023

FTX’in Japonya kolu FTX Japan, ana şirketinin Kasım  2022’de yaklaşık 9 milyon kullanıcısının varlıklarını dondurmuştu. O dönemde hazırlanan bir NHK raporu, FTX Japan’ın faaliyetlerini durdurduğu esnada 138 milyon dolardan fazla parası olduğunu belirtti. Bu da 22 Şubat itibariyle, borsada yaklaşık 90 milyon dolar daha olduğunu gösteriyor.

ABD’deki iflas işlemleri sebebiyle, FTX US da dahil olmak üzere on binlerce kullanıcı varlıklarına erişim sağlayamıyor. İflas davası, Delaware Bölgesi’nde ABD İflas Mahkemesi’nde sürüyor. Yatıç geçtiğimiz haftalarda, artan masrafları gerekçe göstererek, bağımsız bir denetçi atanması talebini reddetti. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX Japan, 21 Şubat’tan bu yana 50 milyon dolar çekildiğini açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!