Popüler NFT Projesinden İkinci Airdrop: 300 Milyondan Fazla Token Dağıtılacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerin popüler NFT pazar yeri Blur (BLUR), ikinci airdrop etkinliğinin detaylarını açıkladı.

Blur ekibi yakın tarihli bir sosyal medya paylaşımında, ikinci airdrop etkinliğinin detaylarını duyurdu. Ekip, bu etkinlikte 300 milyondan fazla BLUR dağıtılacağını beyan etti. Ekstra olarak etkinlik süresince %100 sadakat oranı sahibi olan kullanıcıların, “100x Uncommon (Nadir) Bakım Paketi” olarak nitelendirilen ödülü kazanmak için yüksek oranda şans sahibi olacağı vurgulandı.

Blur’un NFT’lerin sadece kendi pazar yerinde listelenmesine yönelik atıfta bulunan kullanıcılar, söz konusu talebi rakibi OpenSea ile arasındaki rekabetin bir parçası olarak yorumladı.

Kullanıcıların söz konusu %100 sadakat oranına erişmek için sahip oldukları NFT’leri sadece Blur market üzerinde listelemeleri gerektiğini belirten ekip, listelemelerin verilen teklifler kadar puan kazandırdığının altını çizdi.

Blur’un ikinci airdrop etkinliğinin bitiş tarihi net olarak bilinmese de 1 Nisan tarihine kadar tüm tekliflerin ve listelemelerin iki kat fazla puan getireceği biliniyor. İlk airdrop etkinliği beş aylık süre boyunca aktif kalmış ve neticesinde 360 milyon civarında BLUR kullanıcılara dağıtılmıştı.

Blur, ilk airdrop’unda bazı kullanıcılarına yüz binlerce dolar değerinde ödül dağıtmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Popüler NFT Projesinden İkinci Airdrop: 300 Milyondan Fazla Token Dağıtılacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!