Immersve-Mastercard ortaklığı kripto ödemelerini metaverse’e taşıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uluslararası ödeme devi Mastercard, kripto endüstrisinin her alanına adım atmaya devam ediyor. Mastercard bu sefer de Web3 ödeme protokolü Immersive ile iş birliğine imza atıyor. Bu ortaklık ile birlikte kullanıcılar artık, dijital, fiziksel ve metaverse’de kripto ödemelerini gerçekleştirebilecek.  

Mastercard, kripto endüstrisinde buradayım demeye devam ediyor

Mastercard-Immersve ortaklığı, Mastercard ödemelerini çevrimiçi olarak kabul eden satış noktalarında gerçek zamanlı kripto para işlemlerini gerçekleştirmek için merkeziyetsiz protokoller kullanıyor. Kullanıcılar ise teminat için üçüncü bir tarafa güvenmeden doğrudan kripto ödemeleri yapmak için mevcut Web3 cüzdanlarını kullanabilecek. 

Metaverse’teki kripto ödemeleri için Immersve-Mastercard ortaklığı. Kaynak: Immersve

Kullanıcılar bu özelliğe popüler Web3 cüzdanları aracılığıyla erişebilecek ve ödemeleri onaylamak için özel anahtarlarını kullanabilecekler. Immersve CEO’su Jerome Faury de konuya ilişkin birtakım açıklamalarda bulundu. Faury, kripto kullanım durumlarına yönelik iyimser tutumunu paylaştı ve ekledi: 

“Çok bilinen ve güvenilir bir marka ile iş birliği yapmak, We3b cüzdanlarının bir ana akım olarak benimsenmesine yönelik büyük bir adımdır.” 

Mastercard ve Immersve ortaklığındaki tüm bu özelliklerin yanı sıra, Web3 cüzdanları ve merkeziyetsiz finans protokolleri, Mastercard’ın kabul edildiği her yerde işlem yapmak için Immersve’in API’larına ve akıllı sözleşmelerine entegre olabilecek. 

Mastercard son birkaç yıldır, kripto ekosistemi ile bağlarını kuvvetlendirmek için çok sayıda ortaklığı teşvik etti. Teşvklerin yanı sıra Mastercard, kendisi de pek çok iş birliğine imza attı. Bunlardan bir tanesi de Mastercard’ın Latin Amerika’da ön ödemeli bir kart başlatmak için kripto borsası Binance ile ortaklığıydı. 

Olá, Brasil! #Binance Card has just launched in Brazil – another step towards crypto adoption pic.twitter.com/UJRmpMhpbQ

— Binance (@binance) January 30, 2023

Öte yandan Mastercard-Immersve ortaklığındaki kullanıcılara sunulacak olan kart, Brezilya’da 14 token için gerçek zamanlı kripto-fiat dönüştürmelerine izin veriyor. Lansman sırasında açıklanan avantajlardan bir tanesi ise uygun satın alımlarda kriptoda yüzde 8’e varan nakit geri ödeme ve bazı ATM para çekme işlemlerinde sıfır ücret oldu. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Immersve-Mastercard ortaklığı kripto ödemelerini metaverse’e taşıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!