Coinbase, dördüncü çeyrek raporunu açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, dördüncü çeyrek raporunu açıkladı. 

Kripto borsası, analistlerin öngördüğünden daha az bir düşüş bildirdi. Analistler, ortalama olarak 600 milyon dolarlık bir zarar açıklanmasını beklerken, açıklanan net zarar 557 milyon dolar seviyesinde yer aldı. 

Analistler, dördüncü çeyrek için 581 milyon dolarlık gelir beklerken, borsa burada da tahminlerden daha iyi bir performans göstererek 629,1 milyon dolarlık gelir bildirdi.

Bloomberg’ün bildirdiğine göre Coinbase, yatırımcılarına gönderdiği mektupta şu ifadelere yer verdi:

“2023’ün regülasyon odaklı bir yıl olmasını bekliyoruz ve güçlü temelimizin bu yeni ortamdan bizi karlı çıkaracağına inanıyoruz”

Şirket, son haftalarda ticaret hacminde artış yaşadı. Bununla birlikte borsa, tüm kripto piyasasının da dahil olduğu bir belirsizlikkle karşı karşıya kaldı. Özellikle Kraken’in staking programının sonlandırılması ve borsanın cezaya çarptırılması, Coinbase’in de benzer sıkıntılarla karşı karşıya kalabileceğini bir göstergesi olabilir. 

Coinbase, FTX’in çöküşünün ardından pazar payını %5,9 seviyesine çıkarmış olsa da, diğer aylarda bunu kaybetti ve %4,1’e geriledi. Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ise, %60 ile pazarda açık ara lider konumda yer alıyor. 

Coinbase, 2022 yılında birçok personelini de işten çıkarmak durumunda kaldı.

Bloomberg’ün sağladığı verilere göre, ABD’nin en büyük kripto para borsası olan Coinbase’in hisseleri, yıl başından bugüne yaklaşık %75 oranında değer kazanmayı başardı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase, dördüncü çeyrek raporunu açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!