Deutsche Bank, tokenize yatırım platformu denemesini tamamladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Project DAMA, tokenize menkul kıymet işlemleri için yeni bir dijital varlık yönetimi erişim sistemidir. 

21 Şubat’ta yayımlanan bir rapora göre, Deutsche Bank Sinapore ve Memento Blockchain, tokenize menkul kıymetlere yatırım yapan dijital fonların yönetimini kolaylaştırmak için tasarlanan Project DAMA’nın proof-of-concept aşamasını başarılı bir biçimde tamamladı.

Rapora göre, carlık yöneticileri kendi soulbound token’ı ile bir dijital varlık fonu oluşturdu ve kullanıcılar için doğrudan bir fiat-to-digital ramp’ı başlattı. Kurumsal yatırımcılar daha sonra merkeziyetsiz bir borsa toplayıcısı ve yerleşik bir pazar aracılığıyla fona dahil olabilecekler.

Deutsche Bank ve Memento Blockchain, Ethereum üzerinde bir DeFi platformu ve transfer edilemez bir soulbound token’ı (SBT) çıkarttı. Platform geliştiricileri, SBT’yi kullanarak cüzdan sahiplerinin kimliğini doğrulayabilir ve her seferinde kişisel bilgi gerektirmeden yatırım fırsatlarına erişim fırsatı elde edebilir. SBT ayrıca, temel kullanıcıların risk toleransıyla ve deneyimleriyle uyumsuz olan hizmetlere ve ürünlere erişimini kısıtlamak için de kullanılabilir.

SBT’yi tutan kurumsal yatırımcılar, bir fona yatırım yapmak için teminat vermek için teminat sağlayacaktır. Tokenize edilen hisse senetleri daha sonra stablecoin’ler gibi dijital varlıklar için yerleşik bir pazaryerinden swap yapılabilir. Varlık yöneticileri de Ethereum testnet’leri üzerinde DeFi Stoping gibi çeşitli stratejileri içeren bir pencere kullanarak tokenize fonlar oluşturabilirler. 

Deutsche Bank ve Memento Blockchain, varlıkların güvenliği için Metamask kullandı. Metamask, ortakların dijital varlıklarının aktarımını kolaylaştırma adına inşa edildi. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Deutsche Bank, tokenize yatırım platformu denemesini tamamladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!