Coinbase Bilançosu Açıklandı: Beklentilerin Milyonlarca Dolar Üzerinde Gelir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase’in (COIN) dördüncü çeyrek raporunda bir önceki çeyreğe göre işlem hacmi düşerken beklentilerin milyonlarca dolar üzerinde kar ettiği görüldü.

Coinbase 21 Şubat tarihinde 2022 yılı dördüncü çeyreği ait finansal raporlarını paylaştı. Borsa dördüncü çeyrekte, bir önceki çeyreğe oranla işlem hacminin azalmasına karşı analistlerin tahminlerinden yaklaşık 16 milyon dolar daha fazla kazanç sağlayarak 604,9 milyon dolar gelir bildirdi. Borsanın hisseleri, toparlanma sinyalleri veren finansal raporların açıklanmasının ardından kapanış sonrası seansta hızla değer kazandı.

Raporda yer alan verilere göre borsanın çeyreklik geliri tahminlerin üzerinde gelse de yıllık gelir 3,1 milyar dolarla 2021 yılında edilen 7,3 milyar dolarlık gelirin yaklaşık %57 altında kaldı.

Borsa, çoğunluğu staking gelirlerinden oluştuğu bildirilen blockchain ödüllerinden dördüncü çeyrek içerisinde 62,4 milyon dolar elde etti. Borsa, blokchain ödüllerinden 2021 yılında 223 milyon dolar gelir elde ederken 2022 yılında ödüllerini 275,5 milyon dolara yükselttiği görüldü.

Borsa bir önceki çeyreğe göre %12 daha düşük bir işlem hacmine sahip oldu. Borsanın Yatırımcı İlişkileri Başkan Yardımcısı Anil Gupta, bireysel yatırımcıların alım satımı azaltarak orta ve uzun vadeli yatırım stratejileri gütmesi nedeniyle borsanın işlem hacimlerinin bir önceki çeyreğe göre azaldığını belirtti.

Borsa, 2022 yılında toplam net gelir bakımından 2,6 milyar dolar zarar ederken FAVÖK’ü (Faiz, Amortisman ve Vergi Öncesi Kazanç) 371 milyon dolar olarak raporlandı.

Coinbase konu hakkında yaptığı açıklamada, Coinbase ve kripto ekonomisinin dirençli, olduğunu kanıtladığını ve uzun vadeli temellerin sağlam kaldığını dile getirdi.

Nasdaq verilerine göre COIN hisse fiyatı 21 Şubat seansını 62,07 dolar seviyesinden kapatırken finansalların açıklanmasından sonra kapanış sonrası seansta %6,97’ye varan değer artışı ile 66,4 dolar seviyesine kadar yükseldi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase Bilançosu Açıklandı: Beklentilerin Milyonlarca Dolar Üzerinde Gelir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!