Binance’ten fan token severlere bir yenilik daha!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ticaret hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yeni bir girişim ile kullanıcılarının karşısında çıkıyor. Binance, token sahiplerine çeşitli ödüller sunarak spor takımlarının hayranlarıyla etkileşime girmesine yardımcı olmaya odaklanan taraftar token platformunda yeni bir güncelleme başlattı. 

Binance’ten fan token severlere bir kıyak daha

Cointelegraph’a açıklamada bulunan Binance, borsanın taraftar kulübü programının artık taraftarların bilet almaktan oyunlara, erişime sahip olmaktan, en sevdikleri oyunculardan video klipler almaya ve sporcularla özel akşam yemeklerine katılmaya kadar çeşitli ödüllerle değiştirebilecekleri puanlar toplamasına imkan tanıyacağını söyledi.  

Binance Fan Token programından bir taraftar, Lazio’dan (İtalya) Luka Romero ile bir selfie çektiriyor. Kaynak: Binance

Bununla birlikte katılımcılar, anketlerde oy kullanmak ya da diğer basit görevleri tamamlamak gibi çeşitli taraftar token etkinliklerine katılarak puan toplayabilecekler. Yapılan açıklamalara göre daha yüksek bir katılım seviyesine sahip olmak ise hayranların daha iyi ödüllere erişmesini sağlayacak. 

Binance’deki NFT ve Fan Token Başkanı Lisa He, konuya ilişkin birtakım açıklamalarda bulundu. He, taraftar token’larının, hayranların bir araya gelmesinde bir gelecek vaat ettiğini savundu. Yönetici, ayrıca programın favori oyuncularla akşam yemekleri ve hatta bir stadyum turu yoluyla taraftarları favori takımları ile daha yakından etkileşim kurmalarına olanak tanıyacağına dikkat çekti.  

“Fan token’lar, sporseverlerin özel tekliflere erişmelerine ve kulüp için takım kararlarında söz sahibi olmalarına izin vererek tuttukları takımlarına daha bağlı hissetmelerini sağlıyor.” 

Binance tarafından yapılan açıklamalara göre, söz konusu platform epey başarılı oldu. Bunun yanı sıra platform, Santos FC, Porto ve Lazio gibi çeşitli kulüplerin platformdaki binlerce katılımcı taraftarla etkileşime girmesine de yardımcı oldu.  

Bilindiği üzere Binance, yalnızca bir kripto alım satım hizmetleri sunmakla kalmıyor aynı zamanda NFT ve fan token gibi alanlara da önem veriyor. Borsa, ayrıca sürekli olarak sporları Web3 alanıyla bir şekilde ilişkilendirmeye çalışıyor. Binance, 23 Haziran 2022’de NFT’ler aracılığıyla, taraftarlarıyla bağlantı kurmasına yardımcı olmak için dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile iş birliğine imza attı. 

Son olarak Temmuz 2022’de ise Binance, UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki sahte biletlerin neden olduğu fiyaskonun hemen ardından NFT bileti ile bir yenilik daha getirdi. Binance, bununla da kalmadı ve kulübün Stadio Olimpico’daki iç saha maçları için NFT biletlerini kullanmak üzere Società Sportiva Lazio ile ortaklık kurdu. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’ten fan token severlere bir yenilik daha!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!