Vitalik Buterin Ahbap Derneğinin Kripto Cüzdanına 99 ETH Daha Bağış Yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, depremzedeler ile dayanışma için Ahbap Yardım cüzdanına 99 ETH bağışta bulunarak toplamda 100 ETH bağışlamış oldu.

Vitalik Buterin, Haluk Levent ve Ahbap öncülüğünde açılan kripto para bağış hesabına 99 Ethereum bağışta bulundu. Buterin, dün 1 ETH destek göndermişti. Yapılan son gönderimle birlikte Buterin’in toplam bağış miktarı yaklaşık 3 milyon Türk Lirası’na ulaştı.

Buterin tarafından gönderilen 1 ETH’lik bağış kripto topluluğu tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Hatta dijital sanatçı Murat Pak, Buterin’in cüzdanına 1 ETH’lik transfer yaparak “iade edildi” notunu düşmüştü.

Bazı kullanıcılar bu son transferi “gelen tepkilerden sonra” mecburi bir bağış olarak nitelendirirken bazıları ise dün gerçekleştirilen 1 ETH’lik transferin cüzdan adresinin doğruluğunu teyit etmek için olduğunu savundu.

Ahbap Yardım cüzdanına şimdiye kadar toplanan kripto para miktarı 4 milyon 210 bin dolara (80 milyon TL) ulaştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Vitalik Buterin Ahbap Derneğinin Kripto Cüzdanına 99 ETH Daha Bağış Yaptı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!