Shopify, yeni blokzincir ticaret aracı başlatıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto dostu e-ticaret devi Shopify, platformu tarafından desteklenen web3 odaklı mağazalarının kullanıcı deneyimini geliştirmek için bir dizi blokzincir ticaret aracı başlattı.  

Sopify, yeni blokzincir ticaret aracını tanıttı

Kısa süre önce Twitter üzerinden duyuruda bulunan Shopify blokzincir ekip tasarımcısı @ryancreatescopy, “Shopify satıcıları için tokengating uygulamalarını oluşturmanıza yardımcı olacak yeni birtakım araçlar başlattık” ifadelerini kullandı. 

Yapılan açıklamalarda ise özellikle, genişletilmiş kripto cüzdan bağlantı özellikleri ve tokengating uygulama programlama arayüzü (API) araçlarına değinildi.

Bununla birlikte tokegating uygulaması ile, geçerli tüm Shopify satıcıları artık mağazalarını hangi token sahiplerinin özel ürünlere, NFT basımlarına ve avantajlara erişebileceğini ve erişemeyeceğini dikte edecek şekilde ayarlayabilir. 

Söz konusu araç, ayrıca bağlı cüzdanları aracılığıyla kullanıcı uygunluğunu da doğruluyor.  

tokegating example: Shopify

Shopify’ın, genişletilmiş kripto cüzdan desteği ile Ethereum Name Service (ENS) ve Ethereum Vakfı liderliğindeki Ethereum SIWE protokolü aracılığıyla Oturum Açma ile entegre edildiği bildirildi. 

SIWE’ın işlevine bakacak olursak, isim, telefon numarası ve ikamet adresi gibi üçüncü taraflara özel tanımlayıcılar vermeden Ethereum hesaplarının ve ENS Etki Alanlarının güvenli kullanıcı oturumu açılmasını ve kimlik doğrulamasını sağlar. 

Bilindiği üzere özel kullanıcı bilgileri geçmişte pek çok kez Shopify’ın başını ağrıttı. Nisan 2022’de bir grup memnyniyetsiz kullanıcı, donanım cüzdanı sağlayıcısı Ledger’a 2020’de, Shopify ve Ledger’dan kaynaklanan büyük bir kullanıcı veri sızıntısıyla ilgili toplu dava açtı. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Shopify, yeni blokzincir ticaret aracı başlatıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!