Robinhood’un kripto gelirleri, dördüncü çeyrekte yüzde 24 düştü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Robinhood’un kripto gelirleri, yılın dördüncü çeyreğinde %24’lük bir düşüş yaşadı.

Benzer bir biçimde şirketin diğer tüm işlem gelirlerinde de düşüş görüldü. Robinhood, bununla birlikte Sam Bankman-Fried’ın sahip olduğu hisseleri geri almak istediklerini söyledi.

Kripto işlem gelirleri, 51 milyon dolarlık tahminlerin aksine 39 milyon dolar olarak gerçekleşti. Aynı şekilde 131 milyon dolarlık zarar tahminine karşın, 166 milyon dolarlık zarar bildirildi.

Robinhood, Mayıs 2022’de Sam Bankman-Fried’ın şirketi Emergent Fidelity Technologies tarafından alınan 55 milyon hissenin tamamının geri alınmaya çalışılacağını belirtti. Potansiyel bir anlaşma, Yönetim Kurulu’nun vereceği nihai onaya tabi olacak.

Robinhood, hisseleri geri almaya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bu tür bir durum için sınırlı emsal söz konusu olduğundan, hisselerin satın alımlarının ne zaman gerçekleşeceğini veya gerçekleşip gerçekleşemeyeceğini bilemiyoruz. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili güncelleme paylaşacağız”

Kullanıcılar azalıyor

Robinhood’un aylık aktif kullanıcı sayılarında da düşüş yaşandı. Önceki dönemde 12,5 milyon olan aktif kullanıcı sayısı, 800.000 kadar düşerek 11,4 milyona geriledi. Net gelir de 396 milyon dolar seviyesinden 380 milyon dolara düştü.

Genel olarak Robinhood’un işlem gelirleri, üçüncü çeyrekteki 208 milyon dolarla kıyasla, %11 düşüş yaşayarak 186 milyon dolar seviyesine geriledi. 

Şirketin CEO’su Vlad Tenev, FTX’in çöküşünden kazançlı çıktıklarını ifade etmişti. Ona göre, yaşanan tüm bu olumsuz gelişmeler, zayıf ve güvenilir olmayan şirketlerin temizlenmesine ön ayak oluyor. 

 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Robinhood’un kripto gelirleri, dördüncü çeyrekte yüzde 24 düştü
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!