Elon Musk, Twitter kısıtlamasıyla ilgili konuştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter’ın kısıtlanmasıyla ilgili konuştu.

Tesla CEO’su Musk, bir kullanıcıya vermiş olduğu yanıtta konunun araştırıldığını dile getirdi.

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ilde büyük yıkıma sebep olan iki depremin ardından Twitter’a erişim kısıtlandı. Özellikle Twitter üzerinden binlerce yardım çağrısı yapılması, sosyal medya platformunun kısıtlanmasına ilişkin soruları da beraberinde getirdi.

Twitter ile birlikte WhatsApp ve TikTok’ta da erişim sıkıntıları baş gösterdi.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sayan, Twitter yetkilileriyle görüştüğünü söyledi ve “sosyal medyadaki dezenformasyonların önlenmesi için aktif işbirliği yükümlülüğünü hatırlattığını” açıkladı

Habere göre Twitter yetkilileriyle görüşüldü ve “Twitter üzerinden yürütülen dezenformasyonların yanı sıra gerçek dışı ihbarlar, sahte yardım kampanyaları ile sahte hesap ve yalan paylaşımlara karşı atılabilecek adımlar” ele alındı. 

Norveçli bir Twitter kullanıcısı, kısıtlamaya ilişkin olarak Türkiye’de Twitter’ın kısıtlandığını ve depremden etkilenenlerin Twitter’a ulaşabilmesinin önemini vurguladı. 

Elon Musk, kullanıcıya verdiği yanıtta şu ifadeleri kullandı:

“Daha fazlasını anlamak için çalışıyoruz”

Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.7 ve 7.6’lık iki depremde binlerce bina yıkıldı ve binlarce vatandaşımız hayatını kaybetti. Ülkenin her yerinden yapılan yardım çağrıları sayesinde oldukça büyük miktarlarda yardım paketleri meydana getirildi. 

AHBAP, dün gerçekleştirdiği açıklamada kripto para ile bağış kabul edeceğini duyurdu. Yalnızca AHBAP’a yapılan kripto para bağışları 60.000.000 TL’yi geçti.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Elon Musk, Twitter kısıtlamasıyla ilgili konuştu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!