Solana Hacker House İstanbul’un ilk günü geride kaldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto ve blokzincir sektöründeki gelişimin yönü, artık ilk dönem özerk ve peer2peer felsefesinden, topluluk ve gelişimin felsefesine evrilmiş durumda. Artık sektörde gizlilik, devlet denetimi olmadan varlık transferi gibi meseleler yerine, NFT’lerin yönetimsel alanlarda kullanımı, Web3 dünyasının yeni nesil çözümleri ve deyim yerindeyse yatırıma doymayan şirketleri yer alıyor. 

Bunun en büyük kanıtlarından biri ise şüphesiz etkinlikler. Bir dönem sayısı bir elin parmağını geçmeyen, katılımcıları ise çoğunlukla o etkinliği gerçekleştiren kişilerin olduğu Web3 ve blokzincir etkinlikleri, günümüzde binlerce katılımcı, şirket ve sponsor ile gerçekleşiyor. 

Bu etkinliklerden biri olan Solana Hacker House da bu sefer katılımcılarını İstanbul’da ağırladı. Solana ekosisteminden birçok yazılımcının yer aldığı etkinlikte bekleneceği üzere odak konu blokzincir ve Web3’ün gelişimi oldu.

Istanbul Solana Hacker House başladı!@solana @hackerhouses pic.twitter.com/bIMGG3DIpi

— Cointelegraph Türkiye (@CointelegraphTR) February 1, 2023
Solana Hacker House ilk günün katılımcıları ile buluştu

Çoğunlukla kripto sektöründeki hareketleri ile bilinen Solana (SOL), geliştirdiği ölçeklenebilirliği yüksek, blokzinciri ile birçok projenin de kalbinde yer alıyor. Doğal olarak birçok geliştirici de bu tarz etkinlikte kendisine yer buluyor.

Solana Hacker House ise bu yazılımcılar ile sektörün meraklılarını bir araya getiren en önemli etkinliklerden birisi. Bir önceki konumu Portekiz olan Solana Hacker House, bu kez İstanbul’da katılımcıları ile buluştu.

Cointelegraph Türkiye’nin de medya sponsoru olarak yer aldığı etkinlikte sektörün gelişimi, geleceği ve potansiyeli konuşuldu.

Birçok yazılımcının yer aldığı etkinlikte en dikkat çekici noktalardan biri de şüphesiz yerli geliştiricilerdi. 

Üniversite kulüplerinin de yer aldığı etkinlikte hem konuşmacılar anlatımlarını gerçekleştirdi, hem de sektörden uzmanlar sektörün meraklıları ile buluştu. 

5 Ocak’a kadar devam edecek olan etkinliğin ilk günü ise çoğunlukla konuşmacılar ve proje tanıtımları ile geçti.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana Hacker House İstanbul’un ilk günü geride kaldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!