Sam Bankman-Fried İçin İletişim Yasağı İsteniyor: Tanıklarla Temasa Geçti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İflas eden kripto para borsası FTX’in kurucusu Sam-Bankman Fried’in (SBF) şifreli mesajlaşma uygulaması üzerinden mahkeme tanıklarıyla iletişime geçtiğini tespit eden savcılar kefalet koşullarının sıkılaştırılmasını talep etti.

The New York Times tarafından sunulan habere göre Manhattan’daki federal savcılar, SBF’nin FTX US’in şu anki Genel Danışmanı olan Ryne Miller‘a 15 Ocak’ta Signal ve e-posta yoluyla ulaştığını ve onun mahkeme vereceği ifadeyi etkilemeye çalıştığını öne sürdü. Savcılar mahkemenin sağlıklı bir şekilde işleyebilmesi için SBF’nin tüm iletişim kanallarının kısıtlanmasını talep etti.

Savcılar tarafından cuma günü yapılan açıklamada, FTX kurucusu SBF’nin Miller ile olan bu iletişim çabası özellikle endişe verici olarak nitelendirirken SBF’in 15 Ocak tarihinde Miller’a şu mesajı attığı iddia edildi:

Yeniden bağlantı kurmayı ve yapıcı bir ilişki kurmamızın mümkün olduğunda birbirimizi kaynak olarak kullanmamızın ya da en azından birbirimizle bazı şeyleri gözden geçirmemizin bir yolu olup olmadığını görmeyi gerçekten çok isterim.

Bunların yanı sıra mesajlarda, SBF’nin FTX müşterilerinin para çekme taleplerini karşılamak için Alameda Research‘ün yatırımlarının tasfiye edilmesi talimatına dair detaylarında konuşulduğunu belirten savcılar kısıtlamayı şu ifadelerle talep ettiler:

Sanık, Signal dahil herhangi bir şifreli veya geçici arama veya mesajlaşma uygulamasını kullanmamalıdır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sam Bankman-Fried İçin İletişim Yasağı İsteniyor: Tanıklarla Temasa Geçti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!