Solana tabanlı Friktion kullanıcılarına veda ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para ve blokzincir teknolojisi günden güne gelişmeye devam ediyor. Bu gelişim beraberinde birçok sorunları ve aksilikleri de getirebiliyor. Buna ek olarak kullanıcıların varlık çekipleri ve piyasalardaki zorlu koşullar da projelerin ilk çıktıklarındaki planlarının tam olarak uygulanmamasına neden olabiliyor.

Doğal olarak bazı projeler küçülmeye ve geri çekilmeye doğru bir yön izlerken, bazı projeler ile yatırımcılarını zor durumu sokmamak için planlı bir kapanış yolunu seçiyor.

Solana tabanlı DeFi projelerinden biri olan Friktion da bu isimlerden. Kripto para piyasasının yarattığı sert rüzgârdan ne yazık ki fazla etkilenen proje, Solana’nın yaşadığı kesinliklerle de oldukça zorlu süreçlerden geçti.

Son olarak kullanıcılarına üzücü haberi veren proje, Medium sayfası üzerinden arayüzünü kapatacağını ve sadece para çekme modunun aktif olacağını açıkladı.

Solana tabanlı Friktion, arayüzünü kapatarak kullanıcılarına veda ediyor

Kripto para sektöründe ne yazık ki oldukça sert bir rekabet ve oluşum ortamı yer alıyor. Bu durum çoğu projenin hayatta kalabilmesi için gereken rahatlığın çok daha üstünde. Doğal olarak birçok şirket veya proje bu piyasadan hızlı bir çıkış yapabiliyor.

Solana tabanlı DeFi platformu Friktion da piyasadan hızlı denebilecek bir çıkış yapıyor. 

Arayüzünü kapatarak sadece para çekim işlemlerini açık bırakan proje, kullanıcılarına bir bilgilendirme makalesi yayımladı.

Herhangi bir sorun olması durumda Discord üzerinden iletişime geçeceğini paylaşan proje, çekim işlemlerini de ilerleyen dönemde kapatacak.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana tabanlı Friktion kullanıcılarına veda ediyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!