Axie Infinity (AXS) haftaya yükseliş ile başladı: yüzde 45

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektörü oldukça karmaşık ve bir o kadar da dalgalı bir dönemden geçiyor. Bu özellikle altcoin’ler üzerinde oldukça fazla etki sahibi. Başta Bitcoin (BTC) olmak üzere kriptolardaki anlık yaşanan yükseliş, yatırımcıların yüzünü güldürdüğü gibi altcoin’lerin de eski hacimlerine doğru yeniden bir sinyal oluşturdu. 

Ancak bu haftaya en dikkat çekici girişi yapan popüler play to earn oyunu Axie Infinity oldu. Öyle ki projenin yerel token’ı olan AXS, sadece 24 saat içerisinde değerini yüzde 45’in üzerinde artırmayı başardı. Bu oran son 30 günü baz aldığımızda ise yüzde 79 seviyesinde.

Tüm bunların yanı sıra tek yükselen de AXS değil tabii. Haftanın en çok değer kazanan kriptosu çiçeği burnunda blokzinciri Aptos (APT) oldu. Öyle ki APT, hafta içerisinde yüzde 75’in üzerinde değer kazandı. 

Axie Infinity (AXS) 24 saat içerisinde yüzde 45 değer kazandı

Axie Infinity (AXS), değerinde önemli bir artış gördüğü için haftaya yatırımcılar tarafından yüksek bir notla başladı. Ethereum ağımda yer alan Axies adlı sanal yaratıkları oynamak ve üretmek için kullanılan dijital varlık, işlem hacminde de önemli bir artış gördü. Bu yükseliş eğilimi, AXS’in değerinde genel bir artışa yol açarak onu yatırımcılar için değerli bir varlık haline getirdi.
Birçok uzman, popülaritedeki son artışı, blokzincir oyun endüstrisine artan ilgi ve katılımın yanı sıra NFT’lerin de artan kullanımına bağlıyor.
Axie Infinity, kripto para birimi dünyasında kaybettiğini konumunu yeniden kazanmak için artan sayıda oyuncu ve yatırımcıyı kendisine çekmeye çalışıyor. 

Ancak son iki haftalık istatistikler, AXS’nin dolar karşısında yüzde 67 arttığını gözler önüne serdi. 22 Ocak 2023’te AXS, ilk olarak yüzde 24 kazançla 8.90 dolardan başladığı fiyata 11.84 dolar ile başladı. AXS, yaklaşık 1.3 milyar dolarlık bir değerleme ile 42. en büyük kripto piyasasına sahip durumda.

Bu yükselişin neden olduğu sorusu ise bir diğer merak konusu. Bu noktada uzmanlara göre AXS, son dönemde üst üste tanıttığı yeni projeleri ve etkinlikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu da fiyata oldukça olumlu yansımışa benziyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Axie Infinity (AXS) haftaya yükseliş ile başladı: yüzde 45
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!