Amber Group küçülme operasyonlarına devam ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para şirketleri yatırımlar söz konusu olduğunda oldukça avantajlı bir konuma sahip. Hem iç yapıları hem de yeni teknolojileri nedeniyle yatırımcıların gözdesi konumunda olan sektör ne yazık ki yaşanan bir takım kriz ve skandallar nedeniyle kötü anılabiliyor. 

Bu krizlerden en büyüklerinden biri olan FTX’te de benzer bir durum yaşandı. FTX, kullanıcı varlıklarını izinsiz olarak kullandığı için likidite krizi yaşadı ve bu krizler şirketin bir iflaslar zinciri oluşturmasına neden oldu. 

Bu krizlerden piyasalar bazlı etkilenen bir diğer şirket ise Amber Group oldu. Şirket bir süredir küçülme planlarını sürdürürken, bir haber de Hong Kong’dan geldi.

Şirket küçülme operasyonları kapsamında Hong Kong’da da personel sayısını azalttığını açıkladı.

Amber Group, Hong Kong’daki personel sayısında azalmaya gidiyor

South China Morning Post (SCMP) tarafından paylaşılan detaylara göre göre Amber Group, Hong Kong bölgesinde 40 çalışanı ile yollarını ayırarak çalışan sayısını yarıya indirdi.

Arkasında Sequoia Capital ve Temasek Holdings gibi şirketlerin olduğu Amber Group, tadı kaçan ayı piyasasının yarattığı belirsizliklerden kurtulmak adına bir süredir çalışan sayısında küçülmeye gidiyor.

Sanal varlık hizmet sağlayıcısı yaptığı açıklamada, kendisini “son derece garanti odaklı bir pozisyon” için hazırladığını vurguladı.

Bu noktada Amber Group’un gerçek mali durumu konusunda veriler oldukça az. Ancak şirketin sorunlarının ilerleyen dönemde derinleştiğine dair korkular sürüyor.

Öyle ki şirketin yan kollarından WhaleFin, İngiliz futbol kulübü Chelsea ile olan sponsorluk anlaşmasını feshetmişti.

Yeni işten çıkarma haberlerinin gelmesi ile beklentiler arasında.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Amber Group küçülme operasyonlarına devam ediyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!