Hintli Bakan Yardımcısından Kripto Yasağı Yorumu: “Yasak Yok”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hindistan Bilişim Teknolojileri Bakan Yardımcısı Rajeev Chandrasekhar, Hindistan’da kripto para kullanmanın herhangi bir soruna yol açmadığını söyledi.

Hindistan hükümeti, kripto para sektörüne birkaç yıldır kapsamlı bir regülasyon getirmeye çalışıyor. Merkez Bankası, geçmişte kripto paraların yasaklanması yönünde önerilerde bulunmuşsa da, henüz kripto paralara yönelik geniş kapsamlı bir mevzuat hazırlanmadı.

Başbakan Narendra Modi yönetimindeki hükümet, 1 Şubat tarihinde kripto para işlemlerinden elde edilen kazançlara %30; kripto paralarla yapılan her işlem için de %1’lik bir vergi getirmişti. Bu vergi uygulamaya girdikten sonraki ilk dört ay içerisinde, ülkedeki kripto para borsalarının işlem hacmi %81 oranında düştü.

Bilişim Teknolojileri Bakan Yardımcısı Rajeev Chandrasekhar tarafından yapılan yeni açıklamar, merkez bankası tarafından yapılan açıklamalar kadar sert değil.

Bengaluru’daki bir etkinlikte konuşan Bakan Yardımcısı, “Yasal sürece uyduğunuz sürece, şu anda kriptoyu yasaklayan hiçbir şey yok.” dedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Hintli Bakan Yardımcısından Kripto Yasağı Yorumu: “Yasak Yok”
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!