2023 büyüme ve yenilik yılı olacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektöründe gelişim ilk günden bu yana bir çığ etkisi ile katlanarak büyüyor. Bu noktada en önemli konulardan biri şüphesiz genel kabul. Son dönemdeki düzenleme çalışmaları, artan yatırımlar, genişleyen müşteri hedefleri ve piyasa büyüklüğü ele alındığında bu kabulün giderek arttığını görmek pek de zor değil.

Diğer taraftan ne yazık ki 2022 pek çok açıdan zorlu sınavlarla dolu geçti. Hem şirketler, hem projeler hem de yatırımcılar, piyasalarda yaşanan zorlu koşullardan etkilenirken, 2 devasa kriz yatırımcıların güvenini oldukça zedeledi. Her ne kadar sektör tüm bu krizleri bir şekilde atlatsa da arkasında bir takım kırıklar bırakmış durumda.

2022 yılında sektörü ve yaptıklarını raporlayan kripto para borsası Binance ise 2023’ün daha çok yenilenme ve gelişim yılı olacağını belirtti.

Binance’in 2022 raporu, yaşananları özetlerken 2023 için umutlu

Kripto para sektörü özellikle son yıllarda farklı bir boyuta ulaşmış durumda. Artık sadece 2015 döneminde olduğu gibi taraflar arası, yeni kurulmuş borsalar üzerinden forum üzerinden anlaşan ilk kullanıcılar yok. Devasa şirketler, borsalar, düzenleyici baskısı ve beraberinde gelen genel kabul var. 

Bununla birlikte başta düzenleyiciler olmak üzere birçok kurum ve kuruluş, hedeflerini 2023’e göstermişti. Doğal olarak birçok düzenleyiciden 2023’te kripto odaklı düzenleme çerçevesine dair önemli adımlar bekleniyor.

Ek olarak piyasalarda yaşanan son dönemdeki boğa sinyalleri de yatırımcıları teşvik etmiş durumda.

Konuya değinen Binance ise 2022 raporunda birçok bölgede düzenleme çalışmalarını artırdıklarını belirtirken, SAFU miktarını yeniden 1 milyar dolara yükselttiklerini vurguladı.

Bununla birlikte 2022’de, sektörü kalkındırma girişimlerinde 1 milyar dolarlık katkıda bulunduklarını belirten Binance, bu katkıları 2023’de 2 milyar dolara çıkarma taahhüdü verdiklerini söyledi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
2023 büyüme ve yenilik yılı olacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!