Hong-Kong yatırım fonu, Web3 benimsenmesi için 500 milyon dolar topladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Web3 alanındaki birçok işletmeyi etkileyen ve hâlâ devam eden kripto kışına rağmen sektördeki yatırımların ardı arkası kesilmiyor.

Hong Kong merkezli küresel varlık yöneticisi HashKey Capital, 17 Ocak’ta FinTech Investment Fund III için 500 milyon dolarlık bir yatırım turunun kapandığını duyurdu.

Şirket ayrıca söz konusu fonun, blokzinciri ve kripto teknolojilerinin kitlesel olarak benimsenmesine yardımcı olacak altyapılara, araçlara ve uygulamalara yatırım yapmak için kullanılacağını belirtti.

Cointelegraph’a konuşan HashKey Capital’in yatırım yöneticisi Xiao Xiao, Web3 alanındaki birlikteliğin, yatırımcıların daha fazlası için geri gelmesini sağlayan başlıca bir faktör olduğunu söyledi.

“Web3 göz ardı edilemeyecek kadar hızlı büyüyor. Birçok geleneksel kurum ve internet devi kriptoyla ilgileniyor ve bazıları da bu model değişimine nasıl ayak uyduracağını öğreniyor.”

Xiao, finansal kuruluşların portföylerini çeşitlendirmek için kripto paraları başka bir varlık sınıfı olarak görebileceğini de belirtti. Aynı şekilde, bir fona yatırım yapmanın da, Web3 alanıyla etkileşim kurmak için kolay bir giriş yolu oluşturduğunu vurguladı.

Yatırım direktörü ayrıca kripto kışında, alana giren yatırımcı türünde de önemli bir değişiklik görüldüğünü söyledi.

“Gittikçe daha fazla kurumsal yatırımcı katıldıkça, yatırım kararları kısa vadeli hedeflerden ziyade daha uzun vadeli değere ve getiriye bağlanıyor.״

2018’de kurulan HashKey Capital, 1 milyar doların üzerinde müşteri varlığını yönetti ve sektörün en büyük oyuncularından bazılarına yatırım yaptı. Bu oyuncuların arasında ise Animoca Brands, Polygon, Moonbeam ve Blockdaemon gibi projeler yer alıyor.

Son birkaç yılda, altyapı katmanı büyük yenilikler gördü. Bu katman, diğerleri arasında birlikte çalışabilirlik, gizlilik ve veri kullanılabilirliğini içeriyor.

“Altyapıyı gerçek kullanım durumlarına dahil eden orta katman bu nedenle oldukça önemli kabul edilebilir. Ve bu tür bir ara katmanın ürünleştirilmesi ve kullanımı kolay olması gerekiyor.”

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Hong-Kong yatırım fonu, Web3 benimsenmesi için 500 milyon dolar topladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!