Shiba Inu geliştiricileri Shibarium Katman-2 Beta sürümünü duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Köpek temalı bir token olan Shiba Inu (SHIB) geliştiricileri, Ethereum mainnet’in üstünde çalışacak bir Katman-2 ağı olan Shibarium’un yaklaşan beta sürümü hakkında topluluğunu bilgilendirmek için bir güncelleme yayınladı.

SHIB ekibi tarafından yapılan duyuruda, Katman-2 blokzincirleri hakkında da bilgi verildi. Geliştiriciler, Shibarium’un topluluğun projeyi inşa etmesine ve büyütmesine imkân tanıyacak bir araç sağlamak için geliştirildiğini vurguladı. Kimileri, Shibarium’un yalnızca SHIB fiyatının artması için geliştirildiğini düşünürken, proje ekibi amacın bu olmadığının altını çizdi.  

“Buradaki en önemli şey sabır. Kimileri Shibarium’u bir tür fiyat artırma aracı olarak görüyor. Ancak bu, projenin amacının bir parçası değil, hiçbir zaman da olmadı.” 

Söylentilerin aksine geliştiriciler, söz konusu güncellemenin küçük işlemlerdeki giriş engellerini kaldırmak, hızı yükseltmek, merkeziyetsiz uygulamaların geliştirilmesine izin vermek ve NFT’leri entegre etmek gibi amaçlarının olduğunu savundu. Tüm bu geliştirmelerle birlikte ise Shiba ekosisteminde bir devrim amaçlanıyor. 

Ayrıca, yapılan güncelleme duyurusundaki en önemli nokta, proje için çok fazla talep gören SHIB yakma mekanizması oldu. SHIB ekibine göre, ağdaki tüm işlemlerin SHIB token’ı için dahili bir yanma miktarı olacak. Bu mekanizmanın ise ağ içerisinde herhangi bir işlem gerçekleştirildiğinde ortaya çıkması bekleniyor. 

İlginizi çekebilir: Shiba Inu kurucusu sosyal medya gönderilerini silip topluluktan ayrıldı

Her ne kadar geliştiriciler şu an için güncellemeye dair kesin bir tarih vermese de ekip, kısa süre içerisinde açıklayacağını yineledi. 

Shiba Inu topluluğu, geliştirmeyi dört gözle bekliyor 

SHIB topluluğundan üyeler, duyurulan yeni geliştirme olan Shibarium beta sürümü için çok heyecanlı. Kimi topluluk üyeleri, ekosistemin çok parlak bir geleceği olduğunu ve söz konusu geliştirmeler sayesinden başarılarına başarı katacağına inanıyor.  

I just want to say that I appreciate the updates. That’s all I asked for. Now, this is transparent. Second, anyone asking in the comment section when shibarium is coming out, read the first 2 paragraphs. You guys nailed it.

— Burrito (@Burrito02353106) January 15, 2023

Öte yandan, 22 Kasım 2022’de ise SHIB geliştiricisi Shytoshi Kusama, World Economic Forum’un (WEF) projeyi metaverse üzerinde küresel bir politika oluşturmak için iş birliği yapmaya davet ettiğini bildirdi. Geliştirici, ayrıca başarılı olması durumda projenin WEF’in politikayı geliştirmesine yardımcı olmak için Facebook ve Decentraland gibi diğer teknoloji devleriyle birlikte çalışacağının altını çizdi. 

Son olarak, yeni yılda kripto para piyasasının canlanmasıyla birlikte SHIB fiyatında da yatırımcıları mutlu edecek yükselişler meydana geldi. Shiba Inu, 2023 yılının başından bu yana, yaklaşık iki haftada yüzde 30 değer kazandı. Haberin çeviri yayın saati itibarıyla da SHIB, 0,00001048 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Shiba Inu geliştiricileri Shibarium Katman-2 Beta sürümünü duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!