İflas Eden 3AC’nin Kurucuları Yeni Kripto Para Borsası İçin 25 Milyon Dolar Arıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İflas eden kripto yatırım fonu Three Arrows Capital (3AC) kurucu ortakları Su Zhu ve Kyle Davies adında yeni bir kripto para borsası piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

The Block tarafından elde edilen iki ayrı belgeye göre iflas eden Three Arrows Capital kurucu ortakları Su Zhu ve Kyle Davies, CoinFlex’in kurucuları Mark Lamb ve Sudhu Arumugam ile birlikte yeni bir kripto para borsası kurmak için çalışmalara başladı.

Kurucuların, GTX isimli bu yeni borsa için 25 milyon dolarlık fon arayışında oldukları bildirildi. Borsanın ismi konusunda yapılan bir sunumda FTX göndermesine yer verilerek “F harfinden sonra G geliyor, bu sebeple sıradaki borsa GTX olacak” ifadelerine yer verildi.

Borsanın yönetim ekibinde Alibaba Tencent Huawei’de CTO olarak görev almış Kent Deng‘in ve Amber Group eski kurumsal başkanı Leslie Lamb‘ın yer alması planlanıyor.

Aktarılan bilgilere göre GTX’in altyapısı için CoinFlex’in teknolojisinden yararlanılacak. Ayrıca borsaya ait yerel token USDG sayesinde kredi alma ve faiz getirisi elde etme gibi seçenekler sağlanacak. Mümkün olan “en kısa sürede” piyasaya çıkmayı hedefleyen bu yeni borsa, yorumcuların tahminine göre bir ay sonra bile kripto para piyasasında yer edinebilir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İflas Eden 3AC’nin Kurucuları Yeni Kripto Para Borsası İçin 25 Milyon Dolar Arıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!