YouTuber Logan Paul’dan 1,3 milyon dolarlık CryptoZoo kurtarma planı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pek çok ünlü isim, 2021 boğa piyasasında ve sonunda gelişe kripto endüstrisinden yararlanmak için sektöre adım attı. Bununla birlikte bazı ünlüler ise kripto proje tanıtım işine girerek başını belaya soktu. Hatta kimileri de rug pull dolandırıcılık yöntemini kullandığı iddiasıyla da suçlandı. ABD’li bir YouTuber olan Logan Paul da bu ünlülerden bir tanesi. 

Bilindiği üzere Logan Paul, NFT koleksiyonundan oluşan CryptoZoo adlı bir blokzincir oyununun tanıtımını gerçekleştirmişti. Bunun üzerine Coffeezilla olarak bilinen diğer YouTuber ve internet dedektifi Stephen Findeisen, yayınladığı bir videoda Paul’un aslında bir rug pull dolandırıcılığına karıştığını iddia etti.  

Bir süredir de iki YouTuber arasında rüzgarlar esiyordu. Hem Paul hem de Findeisen, bu süreçte karşılıklı olarak videolar yayınlayarak sert bir atışmanın içerisine girmişlerdi. 

Lagon Paul’ün CryptoZoo isimli blokzincir oyununda ise bir süredir işler yolunda gitmiyordu. Ünlü YouTube fenomeni ise 13 Ocak tarihli bir Twitter duyuru videosunda NFT projesi CryptoZoo’ya yatırım yapan insanlar için 1,5 milyon dolarlık bir kurtarma planı açıkladı. 

Logan Paul, yaptığı açıklamada, her ne kadar Coffeezilla kendisine hakarette bulunmuş olsa da kendisine karşı bir dava açmayacağını belirtti. 

My 3-step plan for CryptoZoo, including a $1.3M rewards program for disappointed players.

Thank you, @coffeebreak_YT pic.twitter.com/xFX017UHoc

— Logan Paul (@LoganPaul) January 13, 2023

Bunun yerine Paul, CryptoZoo’yu kurtarma ve bu projeye yatırım yapan yatırımcılar için bir kurtarma planı başlatacağının altını çizdi ve ekledi: 

“Gerçek şu ki, Coffeezilla’ya dava açmak CryptoZoo yatırımcılarına hiçbir fayda sağlamayacak. Bu yüzden dikkatimi Coffeezilla’dan olması gereken yere hayranların ve takipçilerime çevirdim.”  

Bununla birlikte YouTuber, kurtarma planının üç aşamadan oluştuğunu söyledi. İlk olarak Paul, kendisi, menajeri ve CryptoZoo kurucu ortağı Jeff Levin de olmak üzere, ZOO token’ları yakacaklarını açıkladı. Böylece Paul, finansal sorunları ortadan kaldıracağını ve token değerinin daha da artacağını belirtti. 

Paul’a göre ikinci aşamada ise kişi başına 1.000 Ethereum (ETH) tahsis edilecek. Söz konusu tahsis edilecek olan meblağ ise haberin çevrildiği yayın saati itibarıyla 1,3 milyon dolara tekabül ediyor. 

Son olarak Paul, üçüncü aşamada ise söz konusu oyna-kazan oyununun bilgilendirici belgesinde de belirtildiği gibi tamamen bitirmeyi planladıklarını bildirdi. 

“İçine düşürüldüğüm durumun ele alınış şeklini gördüğümde hayal kırıklığından öte bir şey yaşadım. Denetimlere ek olarak iç soruşturmalar hala devam ediyor. Sorumlu tutulması gereken herkes içinse yasal işlemler başlatacağız.” 

Paul, ayrıca “Bu süreçte elimize herhangi bir para geçerse, doğrudan topluluğa göndereceğiz” diye ekledi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
YouTuber Logan Paul’dan 1,3 milyon dolarlık CryptoZoo kurtarma planı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!