PayPal, banka kartlarına sınır ötesi havale özelliği getiriyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Finansal teknoloji şirketi Paypal’in uluslararası para havale hizmeti Xoom yeni ürününün tanıtımını yaptı. Xoom’un yeni ürününün, ABD vatandaşlarına Visa banka kartlarına para göndermesine izin vermesi bekleniyor. 

Son yapılan duyuruyla birlikte PayPal, Xoom’un finansal hizmetler şirketi Visa ile ortaklık kurduğunu açıkladı. PayPal, ayrıca bu ortaklığın banka kartı sahiplerinin doğrudan Xoom’dan para almasına olanak tanıdığını belirtti. Bu özellik ise Filipinler, Sri Lanka, Tayland, Ukrayna ve Vietnam’ın yanı sıra 25 ayrı ülkede erişilebilir olacak. 

Oyunuzu şimdi kullanın!

Bilindiği üzere kullanıcılar daha önceleri, varlıklarına ulaşmak için beş gün beklemeleri gerekiyordu. Xoom tarafından yeni başlatılan hizmetle birlikte kullanıcılar, bundan sonra varlıklarına dakikalar içerisinde ulaşabilecek.  

PayPal’in havale başkan yardımcısı Wei-Lin Lee ise başlatılan yeni hizmete ilişkin açıklamalarda bulundu. Lee, yeni hizmetin kullanıcılara kış aylarında ve tatillerde de yardımcı olabileceğinin altını çizdi. Lee, pek çok müşterinin özellikle kış aylarında ve tatillerde arkadaşlarına ve ailelerine küresel çapta para gönderdiklerini belirtti. Bununla birlikte PayPal havale başkan yardımcısı, böyle zamanlarda bu havalelerin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi. Yönetici, ayrıca yeni geliştirilmiş hizmetin, kullanıcılara küresel çapta büyük bir fayda sağlayacağını düşünüyor. 

İlginizi çekebilir: MetaMask ve PayPal’den iş birliği! PayPal aracılığıyla Ethereum transfer edebilecek

Visa’nın Kuzey Amerika başkanı Yanilsa Gonzalez-Ore, küresel olarak para göndermek isteyen insanlar için, engellerin ortadan kaldırılmasına ilişkin önerilere olan talepteki artışa dikkat çekti. Gonzalez-Ore, söz konusu yeni çözümün ise bu konuda müşterilere yardımcı olacağını düşünüyor. 

PayPal, çözüm ve hizmet alanlarını giderek genişletiyor 

PayPal’ın uluslararası havale hizmeti Xoom’un yeni hizmetinin yanı sıra, şirket hem geleneksel hem de teknoloji piyasaları gibi pek çok alanda çözümler ve hizmetler üretmeye devam ediyor. Bilindiği üzere PayPal, sınır ötesi işlemlerde ürün tekliflerini geliştirmenin yanı sıra bir süredir kripto para birimlerini de benimsemeye devam ediyor. Hatta şirket, kripto endüstrisinde de birtakım başarılara imza atmış durumda.

Finansal hizmetler şirketi, 2021 yılında Birleşik Krallık’taki müşteriler için kripto ticaretini sağlamlaştırdı. 2022 yılında ise şirket, yerel olarak dijital varlıkların PayPal’den harici cüzdanlara ve borsalara transfer edilmesine izin vermeye başladı. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
PayPal, banka kartlarına sınır ötesi havale özelliği getiriyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!