Milyarder CEO FTX İflasının Şirketini Uğrattığı Zarar İçin SBF’i Dövmek İstiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galaxy Digital CEO’su milyarder Mike Novogratz, FTX fiyaskosunun şirketine ne kadar zarar verdiğini yineledi ve Sam Bankman-Fried’ı (SBF) dövmek istediğini itiraf etti.

Novogratz 12 Ocak tarihinde Bloomberg’e verdiği bir röportajda, kripto para piyasalarında yaşanan düşüşün yanı sıra FTX iflasının da şirket üzerinde büyük bir olumsuz etki bıraktığını belirtti. CEO, bir yanının FTX kurucusu SBF’in ve Digital Currency Group (DCG) CEO’su Barry Silbert’ın çenesine yumruk atmayı istediğini söyledi.

CEO, FTX iflasının Galaxy Digital’e doğrudan yaklaşık 80 milyon dolar zarar verdiğini yineledi ve SBF’i tanıyan bir milyarder arkadaşının onu konu hakkında uyarmaması durumunda şirketin çok daha fazla zarar görebileceğini ekledi. Ayrıca Novogratz, en büyük pişmanlığının 2022’in başlarında ve FTX iflasından hemen önce daha fazla nakde geçmemek olduğunun altını çizdi.

Öte yandan kripto para piyasasında birçok kişinin tatmin edici karlar kazandığını vurgulayan Novogratz, yakın zamanda yükselişin başlamasının sektöre olan güven açısından oldukça önemli olduğunu vurguladı. CEO, 18 aylık bir sefalete dayanılabilecek olsa da 4 yıl sürecek bir düşüş sonunda kimsenin ayakta kalamayacağını söyledi. Ancak sektörün geleceğinden umutlu olan Novogratz, çalışacaklarını ve tüm zorluklara rağmen yılmayacaklarını öne sürerek ayakta kalacaklarına inandığını ifade etti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Milyarder CEO FTX İflasının Şirketini Uğrattığı Zarar İçin SBF’i Dövmek İstiyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!