Para Çekme İşlemlerini Sınırlayan Kripto Şirketi Yeni Finansman İle Kısıtlamayı Kaldırdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakkında kapatılacağı iddiaları ortaya atılan ve yakın zaman içerisinde müşteri fonlarının çekilmesine kısıtlama getiren Wyre, para çekme işlemlerindeki sınırı kaldırdığını duyurdu.

Ödeme hizmetleri sağlaycısı Wyre 13 Ocak tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, stratejik bir ortaklarından aldıkları finansman sayesinde operasyonlarına normal bir şekilde devam edeceklerini açıkladı. Denetime tabi olarak hizmetlerini sağlam ve güvenli bir şekilde yürüttüğünü iddia eden kurum, operasyonlarına para çekim işlemlerini askıya almadan devam edebildiği için gururlu olduğunu ifade etti. Ayrıca yeni mevduat alımlarına tekrar başladıklarını ve duyuru anından itibaren geçmişte %90 olarak belirlenmiş para çekme sınırının kaldırıldığını da aktardı.

Aldıkları ek sermayenin küresel finans ekosistemini basitleştirme ve devrim yaratma noktasında şirketin vizyonunu gerçekleştirmesine yardımcı olacağını belirten Wyre, bu süreçte kendilerine destek olan tüm kripto para piyasası aktörlerine teşekkür etti.

Yakın geçmişte Wyre’daki işine son verilen bir çalışan şirketin sıkıntılı günler geçirdiğini ve yakın zamanda faaliyetlerine ara vereceğini iddia etmişti. Şirketin iş partnerlerinden biri olan Juno da benzer açıklamalarda bulunmuş ve müşterilerine Wyre üzerindeki fonlarını çekmelerini tavsiye etmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Para Çekme İşlemlerini Sınırlayan Kripto Şirketi Yeni Finansman İle Kısıtlamayı Kaldırdı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!