FTX’e mahkemeden LedgerX’i satmak için izin çıktı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektörünün en kritik olaylarından birinin arkasındaki isim FTX, dava süreci ve ortaya çıkan yeni belgeler ile birlikte gündeme gelmeye devam ediyor. Özellikle FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’in suçsuz olduğunu iddia etmesi ve 5 milyar doları geri aldıklarına dair beyanları, topluluklar tarafından oldukça ses getirmişti.

Tüm bu gelişmeler yaşanmaya devam ederken yeni mahkeme dosyaları da en ince detayına kadar araştırılmaya devam ediyor. Bu noktada ortaya çıkan yeni bir gelişme, davanın gidişatı açısından oldukça önemli. Öyle ki mahkeme, FTX’in yan şirketlerinden biri olan LedgerX’i satmak için başvuruda bulunmuş ancak ilk etapta reddedilmişti. Bu kararda değişikliğe gidildi ve mahkeme, FTX’in şirketi satmasına izin verdi.

Mahkeme FTX’in LedgerX’i satmasına izin verecek

Bir dönemin “şaşaalı” kripto para borsası FTX, günümüzde sponsorluk, satın alım ve büyüme haberlerinden çok uzakta. Bir dönem gündeme siyasi kurumlara yaptığı milyon dolarlık yatırımlar ile gelen şirket, günümüzde mahkeme, dava ve yeni şikayetler ile geliyor.

Yakın zamanda gerçekleştirilen kusu Sam Bankman-Fried’in suçsuzluğunu iddia etmesin üzerine yeni bir gelişme daha yaşandı.

Davanın önemli aktörlerinden Delaware İflas Mahkemesinden Yargıç John Dorsey, FTX’in yatırımcılara borçlarını ödemek için başvuruda bulunduğu LedgerX ve hisse takas şirketi Embed dahil olmak üzere 4 farklı şirketi satabilecek izni verdi.

Daha öncesinde bu varlıkların yatırımcıların paraları ile alındığı için satışa izin vermeyen mahkeme, yatırımcıların varlıklarının yeniden ödenebilmesi için bu kararında güncellemeye gitti.

 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX’e mahkemeden LedgerX’i satmak için izin çıktı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!