Shiba Inu, Bugatti ile NFT odaklı iş birliğini duyurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto dünyası oldukça farklı olaylara sahne olan oldukça eğlenceli ve bir o kadar da ilginç bir sektör. Hemen hemen her gün yeni bir yatırım, satın alım ve ortaklığın duyurulduğu sektörde, en öne çıkan konulardan biri de şüphesiz iş birlikleri. Projelerin ürünlerini çok daha geniş kitlelere sunmak için aktif bir yarış içerisinde olduğu sektörde, oldukça farklı alanlardan bambaşka kampanyalar görebilmek de mümkün.

Bu noktada Shiba Inu ise en aktif reklam ve iş birliği yapan projelerden biri. Proje mobil oyun geliştirmeden, metaverse’e, kendi Blockchain ekosistemi için adım atmaktan, dev şirketlerle iş birliğine kadar birçok alanda adından söz ettirmeyi başarıyor. 

Son olarak deri çanta ve bagaj üreticisi Bugatti ile yeni bir iş birliğini duyuran Shiba Inu, bu sefer de ortaklaşa bir NFT koleksiyonu için kolları sıvadı. Bu koleksiyona fiziksel ürünler de eşlik ediyor.

 

@Shibtoken Shiboshis x @bugattigrp Special Edition Release 🧵

We’re excited to announce our upcoming special event, in which Bugatti Group will host a mint party and space dedicated to our #Shiboshis!

1/7 🧵 pic.twitter.com/FY0kn32wTr

— Shib (@Shibtoken) January 10, 2023

Shiba Inu ve Bugatti’den ortaklaşa fiziksel ürün ve NFT koleksiyonu duyurusu

Shiba Inu, çıktığı ilk günden bu yana birçok iş birliği ve ortaklık ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Özellikle son dönemde hızlı bir gelişim politikasını benimseyen proje, üst üste yeni projelerini tanıtmaya devam ediyor.

Kısa bir süre önce mobil oyunu ve metaverse projesini hayat geçiren proje, son olarak Bugatti ile anlaştı.

Şirket, genesis NFT koleksiyonuna özel sınırlı sayıda fiziksel ürünleri NFT sahiplerine sunarken, 299 adetle sınırlı NFT koleksiyonu için de bir etkinlik planlıyor.

NFT’lere basım ücreti olarak 0.14 Ethereum (ETH) fiyat konurken, erken erişim kullanıcıları, özel ürünlerde yüzde 55 indirim hakkı kazanacak.

Diğer taraftan bu NFT koleksiyonunun tam olarak Bugatti tarafından çıkarılmadığını, sadece NFT ödülleri için bir ek ödül olan fiziksel ürünlerde yer aldığını belirtelim. 

Ek olarak Shiba Inu’nun 2022’nin haziran ayında da benzer bir NFT koleksiyonu yanıttığını belirtelim. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Shiba Inu, Bugatti ile NFT odaklı iş birliğini duyurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!