Group One, MicroStrategy’nin 1.3 milyon hissesine talip oldu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin denilince akla ilk gelen şirketlerden biri olan MicroStrategy, Bitcoin’de (BTC) yaşanan düşüşleri değerlendirerek alım yapması ile biliniyor. Son yaptığı alım ile birlikte bilançosunda 132.500 Bitcoin (BTC) tutan şirket, sahip olduğu bu varlıklar ile oldukça büyük bir etki sahibi.

Şirketin ortalama alım fiyatları ise pek aşağıda değil. Her düşüşte alım yapan MicroStrategy, ortalama alım fiyatını giderek düşürmeye devam ediyor. 

Son olarak Bloomberg tarafından paylaşılan yeni gelişmeye göre Group One Trading, Bitcoin balinası MicroStrategy’nin 1.26 milyon hissesini satın almak için pozisyon aldı. 

1989’dan beri faaliyet gösteren Group One’ın, bu adımı, henüz gerçekleşmeden piyasalara etki etti. Öyle ki MicroStrategy’nin (MSTR) hisse değeri yüzde 9 değer kazandı. 

Bitcoin sevdalısı MicroStrategy’nin hisselerine Group One talip oldu

Bitcoin söz konusu olduğunda adından sık sık söz ettiren MicroStrategy, bu kez de yeni bir hisse haberleri ile gündeme geldi. Opsiyon ticaretine odaklanan Group One’ın şirketin 1.26 milyon hissesine talip oldu.

Bloomberg tarafından paylaşılan detaylara göre şirket, bu hisseler için 237 milyon dolar ödeme hazırlığında ve hisselere ortalama 188 dolar ayırmış durumda.

Bu miktar şirketin yaklaşık olarak 13.5’ine tekabül ediyor. 

Şirketin bu satın alımı sonrasında yönetim kurulunda ne gibi bir değişiklik olacağına dair bir detay henüz verilmedi. Bununla birlikte bu satışın önümüzdeki dönemde ne gibi bir geri dönüşünün olacağı da merak konusu.

Ancak yakın dönemde CEO’luk görevinden ayrılan Michael Saylor, şirketin farklı alanlarda da kendisini geliştireceğini açıklamıştı. Bunun üzerinde 2023’te Bitcoin Lightning çözümleri sunmayı planladığını açıklayan MicroStrategy, bu hamlelerini gerçekleştirmek için ilk adımlarını atmışa benziyor. 

 

 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Group One, MicroStrategy’nin 1.3 milyon hissesine talip oldu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!