NFT platformu Upshot, cüzdanları analiz eden bir araç başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mevcut kripto ayı piyasasında alım satım işlemi gerçekleştirmek her geçen gün daha da zor hale geliyor. NFT platformları ise bu aşamada genel olarak, yatırımcılar üzerindeki yükü hafifletmeyi ve başarılı koleksiyonerlerin stratejilerine daha yakından bakmalarına yardımcı olmayı amaçlıyorlar. 

Cointelegraph’a yapılan bir duyuruda, NFT platformu Upshot, Upshot GMI’ı piyasaya sürdüğünü açıkladı. Platforma göre GMI, cüzdanları, hem NFT işlem performanslarına göre puanlıyor hem de farklı kategorilerde sınıflandırıyor. Bir kripto jargonu WAGMI’den ilham alan GMI, “Gonna Make It” sloganını kullanıyor.  

Bir cüzdan adresinin örnek sonuçları. Kaynak: Upshot

Upshot CEO’su Nick Emmons’dan da konuya ilişkin açıklama gecikmedi. Emmons, indekslerin cüzdanları gerçekleşen ya da gerçekleşmeyen kazançlarını, işlem sayısını, hacmini, tutulan NFT’leri ve cüzdanın yaşını göz önünde bulundurarak analiz ettiğini söyledi. Emmons, şu açıklamalarla konuşmasına devam etti: 

“Topluluktaki en aktif NFT cüzdanlarını yakından takip ediyoruz. Bunu da hem trendleri takip etmek hem de kimin kazanıp kimin kaybettiğine dair genel bir bakış açışı oluşturmak için yapıyoruz.” 

Upshot ekibinden de birkaç açıklama geldi. Ekip, yeni özelliğin yatırımcıların ticaret stratejileri açısından hangi cüzdanları taklit edeceklerini görmelerine yardımcı olabileceğini iddia etti. Buna ek olarak Upshot ekibi, GMI’ın borç verenlerin belirli bir cüzdan adresine borç vermeleri gerekip gerekmediğini değerlendirmelerine ve belirlemelerine potansiyel olarak yardımcı olabileceğinin de altını çizdi. 

Oyunuzu şimdi kullanın!

Metaverse’ün yeni yükselen yıldızı, dokunma ve koklama!

Öte yandan metaverse gelişmeye devam ettikçe, sanal gerçeklik (VR) alanında da dokunma ve koku alma özellikleri entegre edilmeye başlandı. Consumer Electronics Show 2023 fuarında pek çok metaverse odaklı şirket, yeni ürünlerini görücüye çıkardı. Yeni ürünlerin arasında ise tabi ki başta koku alma ve dokunsal ürünler geliyordu.

Öte yandan mevcut kripto kışı devam ederken, NFT pazaryeri SuperRare da diğer kripto şirketlerinin işten çıkarım kervanına katıldı. SuperRare, 7 Ocak tarihinde kullanıcılarını endişeye sürükleyecek açıklamalarda bulundu. Şirket, personelini yüzde 30’unu işten çıkaracağını açıkladı. SuperRare CEO’su John Crain’in açıklamalarına göre şirketin işten çıkarım gerekçesi diğer şirketlere göre biraz daha farklıydı. Crain, son boğa piyasasında yanlışlıkla çok fazla çalışan işe alındığını belirtti. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
NFT platformu Upshot, cüzdanları analiz eden bir araç başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!