Jim Cramer Milyarlık Silvergate’e İşaret Etti: “İşler Tehlikeli Olmaya Başladı”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Reyting rekorları kıran ABD’li popüler sunucu Jim Cramer, dijital varlık odaklı yatırım bankası Silvergate’in aldığı 4,3 milyar dolarlık krediye işaret etti ve işlerin gerçekten tehlikeli olmaya başladığını öne sürdü.

Cramer 11 Ocak tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, kripto para bankası Silvergate’in son zamanlarda yaşanan para çekme dalgasına karşı korunmak amacıyla yarı resmi bir kurum olan Federal Konut Kredisi Bankası’ndan aldığı 4,3 milyar dolarlık krediye işaret ederek yatırımcıları uyardı. Popüler sunucu bu durumu diğer yaşananlardan farklı olarak “gerçekten tehlikeli” şeklinde nitelendirdi.

Uzmanlar, geçmişte de iflası halinde finansal piyasaları derinden etkileyebilecek şirketlerin son çare olarak başvurduğu bu yöntemin esasında karlılık arayışı içermediğinin altını çizdi. Bir finans kuruluşunun yarı resmi kurumlardan aldığı kredilerin gerçekte devlet tarafından “batmasının engellemesi” şeklinde yorumlandığı belirtilirken, ABD’li yetkililerin böyle bir endişe içerisinde olmasının da ilginç noktalara işaret ettiği öne sürüldü.

Öte yandan sosyal medyada kullanıcılar bu yöntemin daha önce defalarca yapıldığını ifade ederek kripto para piyasası için yapıldığında tehlike teşkil ettiğinin iddia edilmesinin anlamsız olduğunu vurguladı. Birçok geleneksel ve köklü finans kuruluşunun yükümlülüklerinin çok altında likit varlık tuttuğuna dikkat çeken kullanıcılar, Cramer’ı iki yüzlülükle itham etti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Jim Cramer Milyarlık Silvergate’e İşaret Etti: “İşler Tehlikeli Olmaya Başladı”
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!