Justin Sun ile Anılan Bu Cüzdandan Huobi’ye 100 Milyon Dolar Gönderildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tron’un kurucusu Justin Sun ile ilişkilendirilen bir dijital cüzdandan, kripto para borsası Huobi’ye 100 milyon dolar değerinde stablecoin gönderildi.

PeckShield tarafından bulunan verilere göre bu para, iki farklı işleme ayrılarak gönderildi. İşlemlerin birinde 50 milyon dolar değerinde USDC, diğerinde de yine 50 milyon dolar değerinde USDT gönderildi.

Ethereum blockchaini için veri sağlayan Etherscan, bu cüzdanın Justin Sun ile bağlantılı olduğunu söylüyor.

Cüzdanda ayrıca 16,5 milyon dolar değerinde decentralized usd (USDD) bulunuyor ve Sun’ın bu stablecoin ile de bağlantılı olduğu bulunuyor.

Bu cüzdanda geçmişte toplamda 2,5 milyar dolar değerinde ether (ETH) bulunduğunu da belirtmek gerek.

Sosyal medyadaki bir kullanıcı da bu cüzdanda kullanılan paraların Tron tabanlı bir lending platformu olan Just Lend’den geldiğini, daha sonra Binance aracılığıyla bu cüzdana aktarıldığını, en sonunda da Huobi’ye gönderildiğini fark etti.

Şu sıralar sosyal medyada kripto para borsası Huobi ile ilgili birçok olumsuz iddia dolaşıyor. Koin Bülteni’ne ulaşan bir Huobi sözcüsünün bu iddialara verdiği yanıtları buradan öğrenebilirsiniz.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Justin Sun ile Anılan Bu Cüzdandan Huobi’ye 100 Milyon Dolar Gönderildi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!