Cardano Kurucusundan ABD’li Borsa Hakkında Çarpıcı Sözler: ADA İyi Ki Listelenmedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, ABD’li popüler kripto para borsası Gemini’nin ADA’yı listelememesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Charles Hoskinson 26 Aralık tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir yayında, ADA’nın Gemini’de listelenmemesinin iyi bir şey olduğu öne sürdü.

Bu iyi bir şey çünkü FTX’de bizi listelememişti.

Kullanıcılar, Hoskinson’un açıklamaları üzerine Gemini’nin de iflas etmesinden endişelendi.

Kurucu, borsaların genelinin ADA’ya karşı pozitif bir tutum sergilediğini öne sürdü. Ancak ADA’nın ABD’nin en büyük ve itibarlı kripto para borsası Coinbase’de listelenmesinin yıllar aldığını hatırlatarak bu konudan memnun olmadığını da dile getirdi.

Gemini, Genesis ile beraber yürüttüğü Earn programının para çekme işlemlerini kasım ayında Genesis’in FTX’te bulunan varlıklarına ulaşamaması nedeniyle durdurmuştu. Ancak daha sonrasında Gemini, kullanıcı fonlarının Genesis’in üst şirketi Digital Currency Group (DCG) tarafından karşılanacağını açıklamıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cardano Kurucusundan ABD’li Borsa Hakkında Çarpıcı Sözler: ADA İyi Ki Listelenmedi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!