İngiltere’deki Eğitim Bakanı’nın Hesabından Dogecoin Paylaşımı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birleşik Krallık Eğitim Bakanı Gillian Keegan’ın Twitter hesabı hacklendi ve hesapta Dogecoin (DOGE) ile ilgili paylaşımlar yapıldı.

Eğitim Bakanı’nın Twitter hesabının dün Türkiye saatiyle akşam saatlerinde hacklendiği tahmin ediliyor. Hesabı hackleyen kişi(ler), düzenlenen özel bir etkinlik sebebiyle insanlara bedava DOGE dağıtılacağına dair sahte paylaşımlar yaptı.

Bu paylaşımlarda, söz konusu etkinliğin Elon Musk’ın yönettiği Twitter ve Tesla iş birliğiyle düzenlendiği yazıyordu. Hacker, Keegan’ın profil fotoğrafını da Elon Musk’ın bir fotoğrafıyla değiştirdi.

Keegan’ın hesabından Dogecoin ile ilgili yapılmış paylaşımlar bugün sabah saatlerinde silindi. Yazım itibarıyla, Keegan’ın Twitter’daki ismi sadece bir nokta olarak güncellenmiş ve profil fotoğrafı da kaldırılmış durumda.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İngiltere’deki Eğitim Bakanı’nın Hesabından Dogecoin Paylaşımı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!