FTX, hukuk şirketi Sullivan & Cromwell LLP’ye 12 milyon dolar ödedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

21 Aralık tarihli bir mahkeme başvurusu, feshedilmiş kripto para borsası FTX’in 11. Madde kapsamında iflas başvurusunda bulunduğu dönemlerde ücretlerinin ve giderlerinin ödenmesi için iflas avukatlarına 12 milyon dolar ödediğini ortaya koydu. 

Genel merkezi New York’ta bulunan hukuk şirketi Sullivan & Cromwell LLP (S&C), hukuk hizmetleri için FTX adına West Realm Shires Services Inc.’den 12 milyon dolar aldı. Buna ek olarak başvuru dosyası, 26 Ağustos 2022’den bu yana FTX’in S&C’ye yaklaşık 3,5 milyon dolar ödediğini doğruladı. 

FTX’in S&C hukuk şirketine yapmış olduğu geçmişe dönğk ödemelerin tablosu. Kaynak: aboutblaw.com

Sağlanan bilgilere dayanarak FTX, S&C’nin yasal hizmetlerinden yararlanmak için en az 15,5 milyon dolar ödedi. Dosya, ayrıca S&C’nin şu anda 12 milyon dolarlık avukatlık ücretinden yaklaşık 9 milyon dolarına sahip olduğunu ortaya koydu. 

Bununla birlikte hukuk şirketine yapılan bir dizi ödemenin ardından FTX, eski CEO Sam Bankman-Fried’in istifasının eşlik ettiği 11 Kasım’da iflas başvurusunda bulundu. Kripto borsasının daha sonra kapatılmasının bir sonucu olarak, FTX yatırımcıları borsada saklanan varlıklarına erişimlerini kaybetti. 

FTX’te meydana gelen çöküşün ardından pek yatırımcının borsalara olan güvenini kaybetmesiyle birlikte birçok kripto borsası rezerv kanıtı verilerini yayınlamaya başladı. Diğer yandan da Paxful CEO’su Ray Youssef ise yatırımcıları borsadaki varlıkları bireysel cüzdanlarına çekmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX, hukuk şirketi Sullivan & Cromwell LLP’ye 12 milyon dolar ödedi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!