Paxful, platformdan ETH’yi kaldırdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eşler arası kripto para pazar yeri Paxful, Ethereum’un kripto parası Ether’i (ETH) birtakım endişeleri gerekçe göstererek platformdan kaldırdı.

Paxful CEO’su Ray Youssef, platformun 11,6 milyon kullanıcısına haberi hem mesaj hem de aşağıdaki tweet yoluyla duyurdu.

We finally kicked #ethereum off our marketplace. 11.6m humans safer. Integrity over revenue Who is next ? pic.twitter.com/JTJXa5RYJ8

— Ray Youssef (@raypaxful) December 21, 2022

Youssef, Ethereum ekosistemine ilişkin üç büyük endişeye değindi. İlk gerekçe, Ethereum’un iş ispatından (PoW) hisse ispatı (PoS) mutabakat mekanizmasına geçişiydi. Youssef, PoW’ün Bitcoin’i mevcut tek dürüst para yapan inovasyon olduğunu, PoS’a geçen Ethereum’un ise ETH’yi “dijital fiat”a dönüştürdüğünü öne sürdü.

CEO, Paxful’un fiat para sistemlerinin dünya genelinde yol açtığı ekonomik ayrımcılık ile mücadeleyi sürdürmeye niyetli olduğunu ve ETH’yi bu nedenden dolayı platformdan kaldırdığını açıkladı.

Youssef, Ethereum’u merkeziyetsiz olmamak ile de eleştirdi. CEO, protokolün varlık tokenizasyonuna olanak sağlamasının kripto para ekosistemindeki dolandırıcılık ve sahtekârlığı artırdığını söyledi:

“ETH’den türeyen token’lar milyarlarca insanı dolandırdı. Bitcoin’den değerli bir ivme çaldılar ve misyonumuzda yıllarca gecikmeye yol açtılar.”

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Paxful, platformdan ETH’yi kaldırdı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!