Binance US, Ethereum (ETH) işlem ücretlerini ortadan kaldırıyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Binance’in ABD kolu Binance US, şirketin sıfır işlem ücreti modelini Ethereum’a (ETH) kadar genişletti. 

Duyuruya göre, Binance kullanıcıları bundan sonra ETH/USD, ETH/USDT, ETH/USDC ve ETH/BUSD gibi dört spot piyasa çiftlerinde işlem ücreti ödemeyecek. 

Just in time for the holidays, the best #crypto platform for low fees just got even better.#BinanceUS is pleased to offer zero-fees when you buy #Ethereum or trade ETH/USD, ETH/USDT, ETH/BUSD & ETH/USDC, for all users with no trading volume requirements.

— Binance.US (@BinanceUS) December 7, 2022

Bununla birlikte Binance US, web sitesindeki “Al ve Sat” özelliği aracılığıyla yapılan tüm Ethereum işlemlerinde gaz ücretlerini de ortadan kaldırdığını açıkladı. 

Kripto paralarda işlem ücretini ortadan kaldırma modeli ilk olarak Robinhood tarafından 2018 yılında başlatılmıştı. Robinhood’un ardından Binance, geçtiğimiz haziran ayında ilk olarak Bitcoin’de çiftleri BTC/USD, BTC/USDT, BTC/USDC ve BTC/BUSD’de işlem ücretlerini kaldırmıştı. 

Binance US, yalnızca ABD’de ve bağımsız bir şekilde faaliyet göstermektedir, ancak küresel Binance borsası ile aynı adı ve logoyu taşımaktadır. Adından da anlaşılacağı üzere Binance US, öncelikli olarak ABD vatandaşlarının erişim sağlamasına izin vermektedir. 

Binance US Başkanı ve CEO’su Brian Shroder’a göre, Bitcoin ve Ethereum işlem ücretlerini ortadan kaldırmak, şirketin kripto sektöründeki düşük ücret lideri konumunu güçlendiriyor. Shroder, “Artık, borsaların her zamankinden daha fazla kullanıcıların ilgi alanlarıyla çalışması oldukça öne arz ediyor” ifadelerini kullandı. 

By eliminating these fees, we continue to cement our position as the low fee leader in crypto, bringing greater pricing competition & helping to restore trust in the broader ecosystem.

Now, more than ever, it’s critical that platforms operate with users’ interests first.

— Brian Shroder (@BrianShroder) December 7, 2022

Öte yandan özellikle borsalar, kripto paraları benimsenmesinde epey büyük bir role sahiptir. Sıfır transfer ücreti işlemleri, yatırımcıları daha fazla alım satım yapa konusunda cesaretlendirir. Bir noktadan diğerine para göndermek maliyetli olduğunda, milyonlarca potansiyel kullanıcı teknolojiyi kullanmaktan kaçınır ya da işlemlerini sınırlar. 

Ayrıca, işlem ücreti kesmekten kaçınan borsalar, spread ücretleri üzerinden gerçekleştirilen işlemlerden kazanç sağlayabilir. Spread, kripto veya finansal ürünlerin alış ve satış fiyatı arasındaki farka denir. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance US, Ethereum (ETH) işlem ücretlerini ortadan kaldırıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!