Animoca Brands, Pixelynx’in çoğunluk hissesini satın aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dijital eğlence, blokzinciri ve oyun şirketi Animoca Brands, Los Angeles merkezli müzik metaverse oyun platformu Pixelynx’in çoğunluk hissesini aldı.

Animoca Brands, 6 Aralık’ta satın alma işleminin oyun ve Web3 teknolojileri ve toplulukları arasındaki entegrasyonla beraber daha da genişletileceğini umduğunu duyurdu. Satın almanın finansman koşulları ise açıklanmadı.

Animoca, müzik sektörünü, blokzinciri teknolojisiyle desteklenen Web3 ile entegre etme çabalarına yardımcı olacak dijital stüdyolara yatırım yapmaya ve satın almaya devam edeceğine işaret etti.

Pixelynx şu anda beş ülkede faaliyet gösteriyor, ayrıca hem fiziksel hem de dijital dünyalarda müzik, oyun ve Web3 arasındaki çizgilerin silikleştiği bir ekosistem kuruyor. Pixelynx’in ekosistemi de sanatçılara; bazı alanlarla nasıl deneyimler oluşturacakları üzerinde kontrol sağlamanın yanı sıra müzikseverlerin müziği geliştirmeleri, paylaşmaları ve para kazanmaları için yenilikçi yollar oluşturmayı amaçlıyor.

Müzik ve teknolojinin birleşiminin umut verici ve kârlı bir geleceği var gibi görünüyor. Goldman Sachs’ın yaptığı araştırmaya göre, küresel müzik gelirinin 2030 yılına kadar 131 milyar dolara ulaşması bekleniyor.

Web3 teknolojileri ve müzik sektörü yavaş yavaş bütünleşiyor gibi görünüyor, böylece sanatçı ve müzik şirketleri için yeni fırsatlar ve gelir akışları yaratıyor. Gün geçtikçe daha fazla müzisyen ve yönetici, izleyicileri aktif topluluklara dönüştürmek için NFT’ler gibi Web3 araçlarını kullanıyor. Web3 teknolojisiyle müzik arasındaki bağ da bu sayede muhtemelen daha da güçlenecek gibi görünüyor.

Küresel müzik ve eğlence şirketi Warner Music Group, eylül ayında seçkin müzik sanatçılarının fan kitlelerini oluşturup Web3 topluluğuna genişletmeleri için bir platform sağlamak üzere NFT pazarı OpenSea ile bir ortaklık kurduğunu duyurmuştu.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Animoca Brands, Pixelynx’in çoğunluk hissesini satın aldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!