Michael Kors, Metaverse’de NFT’lerin Lansmanını Yapıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT’ler büyük ilgi gören nesneler haline geldi. Bununla birlikte birçok şirket artık markalarını büyütmek için teknolojiden yararlanmaktadır. Bu itibar arayışında moda endüstrisi de bu dijital devrimin dışında bırakılmadı. Coach, Michael Kors gibi Amerikan moda evleri ve diğer tasarımcılar, markalarını geliştirmek için metaverse’e yöneldiler. Yıl sonu için hangi projeler yolda? NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

NFT İçin Acele Eden Amerikalı Moda Tasarımcıları Kimler?

Birçok moda markası ve tasarımcı, marka görünürlüğünü artırmak için metaverse ve NFT’lere yöneldi. Bununla birlikte Amerika Moda Tasarımcıları Konseyi, 60. yıl dönümü kutlamalarının bir parçası olarak markaları tanıtmak için metaverse platformu The Sandbox’ta bir retrospektif sergi düzenledi. Sergi, “Fashioning the Shades of American Design”da satın alınacak NFT’ler de dahil olmak üzere son 60 yılda 60 Amerikan moda görünümüne yer verecektir.

Moda endüstrisindeki zorlu rekabet, yedi markayı uluslararası ürün geliştirme için konumlandırmaya sevk etti. Bunlar arasında Coach, Michael Kors, Tommy Hilfiger, Vivienne Tam, Willy Chavarria moda evleri yer almaktadır. Bu önde gelen lüks markaların her biri, benzersiz bir NFT oluşturacak. Bu eserler, serginin açılışından bir hafta önce, 12 Aralık’ta raflarda olacak.

Amerikalı Moda Tasarımcıları NFT’ler Aracılığıyla Ne Sunar?

Projeleri için NFT’ler sunmayı düşünen markalar, projeye alışılmışın ötesinde birçok avantajla eşlik etmeye karar verdiler. Örneğin Diane von Furstenberg, müşterilerine kişiselleştirilmiş fiziksel bir anvelop elbise, Nisan 2023’te Brüksel’de yapılacak bir DVF sergisinin açılışına bir davetiye, yaklaşan koleksiyonların önizlemesi için başka bir davet ve Diane von Furstenberg’in kendisi ile bir toplantı sunmayı teklif ediyor. Tüm bu avantajlar, üretilen NFT’ler sayesinde elde edilmektedir.

Michael Kors ve Vivienne Tam, gösteri ve sahne arkası toplantılarına erişim sunmaya karar verdiler. Tommy Hilfiger, bir sonraki gösterisine ve Hilfiger ürünlerine tüm masrafları karşılanan bir gezi teklif ediyor. Coach, şirketin arşivlerinde bir tur, tatil etkinliklerine erişim ve fiziksel bir el çantası içeren NFT’ler sunarak bunu bir adım öteye taşıyor.

NFT’ler moda platformu NFT Brand New Vision (BNV) ile iş birliği içinde oluşturulmuştur. Bununla birlikte 12-16 Aralık tarihleri ​​arasında özel bir müzayedede satışa sunulacaktır. Açılış müzayedelerinin, NFT’lerin 15.000 ila 25.000 ABD Doları arasında değişen yüksek fiyatları yansıttığını belirtmek önemlidir.

Neden Bu Yıl Retrospektif Sergi Projesi Başlatıldı?

Böyle bir etkinliği organize etme planının birkaç amacı vardır. Bununla birlikte projenin arkasındaki ana fikir, Amerikan modasını inovasyonun ön saflarına yerleştirmektir. Amerika Moda Tasarımcıları Konseyi’nin 60. yıl dönümü, geleceğe bakmak için mükemmel bir zaman. Amerikan modasının 60 yıllık arşivi ve ikonik anları, tümü dijital bir dinamik içinde yer alıyor. Elbette bu, moda evlerinin tarihlerine saygı göstermelerine, yenilik yapmalarına, benzersiz Amerikan moda anlarını dijital varlıklar olarak hayata geçirmelerine ve temel marka değerlerini güçlendirmek için çevrelerini yeniden tasarlamalarına olanak tanıyacak.

Zamansız tasarımı geliştirmek, tüm küresel moda endüstrisi için harika bir kullanım örneğidir. Bunun gerçeğe dönüşmesi için BNV’nin etkili katılımı, moda markalarının metaverse ve Web3’ün sunabileceği tüm olasılıklara girmelerinin temelini oluşturacaktır. Ayrıca bu sergi projesinin, özellikle geçen ayki FTX’in serpintileriyle Web3’e yönelik artan şüphecilik bağlamında, Amerikan modasının bu alana girmesi için bir pota olacağı da unutulmamalıdır.

Hedefin bir bölümünün Amerikalı tasarımcıları ve yaratıcıları teknolojide var olan olasılıklar hakkında eğitmek olacağı belirtilmektedir. Ayrıca lüks hayranlarının gerçekten yatırım yapmak isteyeceği deneyimler ve varlıklar sağlayarak daha yüksek moda oyuncularını metaverse ve Web3 teknolojileriyle tanıştırmakla ilgili olacak.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Michael Kors, Metaverse’de NFT’lerin Lansmanını Yapıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!