İspanya Taraftar Tokeni, Dünya Kupası’nda Değer Kaybetti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İspanya Taraftar Tokeni (SNFT), 2022 FIFA Dünya Kupası’nda Japonya’ya yenilmesinin ardından %25,9’luk bir düşüş kaydetti. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

İspanya Taraftar Tokenin’nin Ani Ayı Hareketi

İspanya ve Japonya arasındaki Dünya Kupası maçından önce İspanya Taraftar (SNFT) Token’in fiyatı 0,117 dolardı. Bununla birlikte 2-1’lik şok edici yenilgi, $SNFT fiyatının ani bir düşüşle 0,0824$’a düştüğünü gördü. Dolayısıyla bu da %25’lik büyük bir piyasa düşüşüne işaret ediyor. 2022 Katar Dünya Kupası’nın dünya çapında gördüğü ilgiyle, NFT yatırımcıları kazanan takımların NFT’lerini satın almak istiyor.

Futbol Taraftar Tokenleri Büyük Düşüşlerden Geçiyor

Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda tüm ünlü futbol taraftarı tokenleri zor bir dönemden geçiyor. Doha’nın modern inşa edilmiş, klimalı stadyumlarında yaklaşık yarım milyon taraftarın ağırlandığı tahmin ediliyor. Ayrıca devam eden büyüleyici futbol turnuvasında kriptonun oynayacağı büyük bir rolü olduğu varsayılıyor.

Son zamanlarda yapılan KuCoin anketine göre, futbolun kripto kullanıcıları arasında en popüler spor olduğu aşikardır. FIFA Dünya Kupası’nın dünyanın her yerinden insanlar arasında birlik oluşturduğunu da sözlerine ekledi ki bu kesinlikle kripto pazarının ihtiyacı olan şeydir.

Kripto Kışıyla Karşı Karşıya Olan Diğer Futbol Taraftar Tokenleri

Milli takımın Futbol Taraftar Tokenlerinin çoğu, turnuvada elendikçe veya düşük performans gösterdikçe değerleri düşen, elverişsiz piyasa koşullarıyla karşı karşıyadır. İspanya’nın Kosta Rika’ya karşı 7-0’lık muhteşem bir sonuçla galip geldiği önceki bir maçta, İspanya Taraftar Tokeni (SNFT) büyük galibiyete rağmen takdir etmedi. Sonuç, tokenin 24 saat içinde %23,8 oranında değer kaybettiğini gördü.

Portekiz Taraftar Tokeni’de (POR) büyük düşüşlerle karşı karşıyadır. Portekiz’in Gana’ya karşı 3-2 galibiyeti, oyun bittikten hemen sonra tokenin %18,5 oranında düştüğü görülmüştür.

Brezilya Ulusal Futbol Taraftar Tokeni’de bu duruma dahil olmuştur. Her şafak vakti piyasada düşüş yaşadığı için onlarda aynı modeli izliyor. Bir hafta önce Brezilya Sırbistan’a karşı galip geldiğinde, Brezilya Taraftar Tokeni sadece tek bir günde %26,3’lük büyük bir düşüşle 0,499279$ olarak fiyatlandırılmıştır. Beş Aralık itibarıyla Brezilya Taraftar Tokeni’nin değeri 0,19$’dır.

Kripto Hayranları Ücretsiz Token Kazanacak

Dünya Kupası’nın başlamasına bir hafta kala kripto devi Binance, Binance Football Fever’ı gündeme getirdi. Futbol turnuvası başladığından beri birçok futbol ve kripto hayranı günlük mücadelelere katılma şansı elde etti. Ayrıca ücretsiz NFT’ler ve birçok nakit ödül havuzu kazandı.

Diğer iyi haber ise Binance’in TopGoal NFT ile iş birliği yaptığını belirtiyor. Birlikte, 2022 FIFA Dünya Kupası’na adanan bir metaverse deneyimi oluşturmayı planlıyorlar. Kripto devi, Cristiano Ronaldo’yla yaptığı büyük NFT anlaşmasından sonra, futbolun kitlesel benimsemeye yardımcı olacağından emin. Bununla birlikte Kaspersky tarafından yapılan son araştırma, halkı 2022 FIFA Dünya Kupası sırasında kripto dolandırıcılıklarının, Futbol Taraftar Tokenlerinin ortaya çıkma olasılığının artması konusunda uyardı.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İspanya Taraftar Tokeni, Dünya Kupası’nda Değer Kaybetti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!