10 Milyon Dolarlık Borcunu Ödeyemeyen Şirketin Battığı Öğrenildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En büyük kredi platformlarından Maple Finance, yaşanan finansal anlaşmazlıklar yüzünden Orthogonal Trading ile ilişiğini koparma kararı aldı.

Maple Finance tarafından yapılan açıklamaya göre Orthogonal Trading, içinde bulunduğu “finansal durum hakkında yanlış bir imaj çizdi.”

Kripto para şirketlerinden Orthogonal’ın, daha önceden aldığı bir borcu ödeyemeyecek durumda olduğu aktarılıyor.

Orthogonal’ın M11 Credit tarafından işletilen bir kredi havuzundan alınmış 10 milyon dolarlık USDC’yi 4 Aralık tarihinde geri ödemesi gerekiyordu.

Maple tarafından yapılan açıklamaya göre Orthogonal, “batmış durumda olmasına rağmen faaliyetlerini devam ettiriyordu.” Şirket ayrıca batık durumda olmasına rağmen borcunu ödemeyeceği ile ilgili 4 hafta boyunca bir açıklama yapmadı.

Maple Finance tarafından yapılan açıklamada, “Bunun gibi yalan beyanlar, Maple sözleşmesine aykırıdır ve (olayla ilgili) fonların geri alınabilmesi için gerekli tüm yasal yollara başvurulacaktır.” dendi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
10 Milyon Dolarlık Borcunu Ödeyemeyen Şirketin Battığı Öğrenildi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!